Πέμπτη 20 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Φλερτ Ρεάλ - Μποντιρόγκα

Στο στόχαστρο της Ρεάλ έχει μπει ένας από τους κορυφαίους παίχτες του Παναθηναϊκού και όπως δείχνουν τα πράγματα, ο ισπανικός σύλλογος είναι έτοιμος να κινήσει γη και ουρανό, προκειμένου να τον εντάξει στους κόλπους της. Ο λόγος για τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα, του οποίου η επιστροφή στη Μαδρίτη φαίνεται πως έχει γίνει διακαής πόθος για τη Ρεάλ, η οποία θέλει να πραγματοποιήσει μια μεγάλη μεταγραφή. Ηδη, οι Μαδριλένοι έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του άσου του «τριφυλλιού», η οποία όπως φημολογείται φτάνει στα 1.7 εκατομμύρια δολάρια για φέτος και αγγίζει τα 2.3 εκατομμύρια δολάρια για την επόμενη χρονιά. Ωστόσο, ο Σέρβος παίχτης δεν προβλέπεται να αλλάξει φέτος φανέλα, αφού επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό για τουλάχιστον ακόμα μια χρονιά. Εκτός όμως από τον Μποντιρόγκα, ακόμα ένας παίχτης του «τριφυλλιού» βρίσκεται αυτές τις μέρες στο προσκήνιο. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στην Αμερική και προπονείται στο καμπ των Λέικερς, φαίνεται πως σκοπεύει να επιστρέψει στην Αθήνα και να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι δέχεται πιέσεις από κάποιους «αετονύχηδες» στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, να κάνει το μεγάλο βήμα. Πάντως, πληροφορίες από το περιβάλλον του, υποστηρίζουν πως ο νεαρός μπασκετμπολίστας δε θα αλλάξει γνώμη, αφού θέλει να παραμείνει στους πρωταθλητές Ευρώπης, προκειμένου να δουλέψει περισσότερο.

Την ίδια ώρα, τα σενάρια γύρω από το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει δείξει η Μπαρτσελόνα για την απόκτηση κάποιων παιχτών που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα ...δίνουν και παίρνουν. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Ελ Μούντο ντε Πορτίβο» η Μπαρτσελόνα θέλει να εντάξει στους κόλπους της τον Πάτρικ Φέμερλινγκ του Ολυμπιακού, αλλά και τον Αντριου Μπετς της ΑΕΚ.

  • Νέα προβλήματα με την καρδιά του αντιμετώπισε ο Ζάρκο Πάσπαλι, ο οποίος μετά από πόνους που ένιωσε εισήχθη στην Εντατική του «Ασκληπιείου» Βούλας και χτες το μεσημέρι πήγε για περαιτέρω εξετάσεις στον «Ευαγγελισμό». Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του και η εισαγωγή έγινε εξαιτίας του βεβαρημένου ιστορικού του.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ