Τρίτη 2 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
Τηλεόραση
Από το «Μπαρ» στη... «Φάρμα»

Η ομίχλη θα σκιάζει την τηλεοπτική εικόνα ακόμη περισσότερο τη νέα σεζόν. Οι ιδιοκτήτες και οι υπεύθυνοι των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών αποφασίζουν να διευρύνουν τον τηλεοπτικό σκουπιδότοπο παρουσιάζοντας και γεμίζοντας τα προγράμματά τους με ριάλιτι σόου, πρωινά, απογευματινά και βραδινά. Με αυτό τον τρόπο το πρόγραμμά τους γίνεται πιο οικονομικό, ενώ με τη συνδρομή της AGB το κάθε «Μπιγκ Μπράδερ» ή «Μπαρ» τους αποφέρει περισσότερα κέρδη. Από την άλλη πλευρά, οι ελληνικές σειρές όλο και λιγοστεύουν.

Το στίγμα της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν δόθηκε χτες και από το MEGA σε συνάντηση που είχαν οι υπεύθυνοι του σταθμού με τους δημοσιογράφους. Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν παρέλειψε να δείξει την ευχαρίστησή του για τον περιορισμό του χρόνου των δελτίων ειδήσεων, λες και ο περιορισμός της ώρας, είναι ο «σωτήρας» για την ποιοτική και πλουραλιστική ενημέρωση.

Το MEGA από την επόμενη σεζόν θ' αυξήσει τα «σόου» και τους εγκλείστους δίνοντας την «ευκαιρία» σε νέους που αναζητούν μια θέση στην εφήμερη δημοσιότητα να γίνουν αυτή τη φορά έγκλειστοι κάτω από πρωτόγονες συνθήκες μιας «Φάρμας». Η «Φάρμα» είναι το νέο τηλε-σκουπίδι στο οποίο αυτή τη φορά οι έγκλειστοι θα ζουν από το.. άρμεγμα. Σε συνθήκες χωρίς φως, χωρίς τηλέφωνο, αλλά με λίγο νεράκι και αρκετό.. κάρφωμα, αφού και πάλι οι παίχτες θα πρέπει να καρφώνουν αυτούς που θα αποχωρούν. Οσο για το «Μπαρ» δεν κλείνει, αλλά στις αρχές του επόμενου χρόνου θα τεθεί σε.. επαναλειτουργία.! Δε θα χαθεί όμως και η «ευκαιρία» και για άλλους.. ταλαντούχους. Το κανάλι μ ' ένα εβδομαδιαίο σόου και πάντα με.. κριτές, θα δίνει την ευκαιρία να διαπρέψουν αυτοί που αναζητούν τις κάμερες για να ανέβουν στο ευκαιριακό «πάλκο» της δημοσιότητας μέσα από το εβδομαδιαίο ριάλιτι το «Ποπ σταρς».

Κατά τ' άλλα, οι λεγόμενες ενημερωτικές εκπομπές του MEGA παραμένουν, με εξαίρεση τις «Γκρίζες ζώνες» που αποχωρούν λόγω έλλειψης τηλεθέασης. Θα συνεχιστούν επίσης οι ελληνικές σειρές «Περί ανέμων και υδάτων», «Αέρινες σιωπές» και «Δέκα λεπτά κήρυγμα». Το κανάλι επίσης θα μεταδώσει τρεις νέες ελληνικές σειρές.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εδώ ο κόσμος καίγεται... (2003-03-26 00:00:00.0)
Στη «φάρμα» των ριάλιτι (2003-02-04 00:00:00.0)
Στα βοσκοτόπια του Μεγάλου Αδελφού (2003-01-12 00:00:00.0)
Ρεβεγιόν με «τηλεσκουπίδια» (2003-01-03 00:00:00.0)
Στο «ρυθμό» των ριάλιτι (2002-09-17 00:00:00.0)
Εγκλειστοι στο «μπαρ» του MEGA (2001-12-28 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ