Παρασκευή 12 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ»
Ανέστειλαν την απεργία

Το Σωματείο Συμβασιούχων Εργαζομένων Ορισμένου Χρόνου Ολυμπιακής Αεροπορίας έχει ξεκινήσει από την περασμένη Τετάρτη επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες ζητώντας τη μονινοποίηση των υπαλλήλων. Χτες το βράδυ, μετά από διαπραγματεύσεις που έγιναν με την «Ολυμπιακή Αεροπορία» ανακλήθηκαν οι 70 απολύσεις που είχαν κοινοποιηθεί και οι εργαζόμενοι ανέστειλαν την απεργία.

Στη Θεσσαλονίκη

Από τις 2 το απόγευμα ξεκίνησε χτες η 48ωρη απεργία των συμβασιούχων της «Ολυμπιακής Αεροπορίας» στη Θεσσαλονίκη, με καθολική σχεδόν συμμετοχή. Το βασικό αίτημα της απεργίας είναι η μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε συμβάσεις αορίστου χρόνου για όλους όσοι καλύπτουν πάγιες ανάγκες της επιχείρησης.

Στο αεροδρόμιο της πόλης βρέθηκαν χτες κατά την έναρξη της απεργίας, για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους προς τους απεργούς, ο γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Κυριακίδης και άλλα μέλη της διοίκησης, ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης και πολλοί συνδικαλιστές από άλλους χώρους.

Στους συγκεντρωμένους απεργούς μίλησαν ο Θεόδωρος Κυριακίδης και ο Αγγελος Τζέκης. Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΑ στη Θεσσαλονίκη Χρήστος Γυριχίδης, μας δήλωσε ότι «είναι ανάγκη να ικανοποιηθεί αμέσως το αίτημα των απεργών για να πάρει τέλος μια μακροχρόνια ανωμαλία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ