Κυριακή 20 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
Τροχοί
Το μέλλον σε πόλη και ταξίδι κατά Mazda

Neospace και Nextourer ονομάζονται τα δύο (concept cars) πειραματικά μοντέλα, μέσα από τα οποία η Mazda ατενίζει το μέλλον. Το Neospace είναι compact αυτοκίνητο με χαρακτήρα γρήγορο και νευρικό, χώρο για 4 ενήλικες και μεταβαλλόμενο χώρο αποσκευών σε βολικές για την πόλη εξωτερικές διαστάσεις.

Η σχεδίασή του αν και ενσωματώνει πρωτοποριακά χαρακτηριστικά - εξωτερικά και εσωτερικά - δεν ξενίζει στο μάτι, στοχεύοντας να είναι αρεστό σε όλους. Η εταιρία έχει προσέξει ιδιαίτερα την ποιότητα και τον εξοπλισμό, ώστε το Neospace, αν φτάσει μέχρι τη γραμμή παραγωγής, να μπορεί να καλύψει τις μελλοντικές απαιτήσεις των οδηγών της πόλης.

Το Nextourer, είναι όπως λέει και το όνομα του περισσότερο ταξιδιάρικο ως χαρακτήρας. Κομψό αν αντιμετωπιστεί με μελλοντικά στάνταρ και σχεδιασμένο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σε ταξίδια μεγάλων ταχυτήτων. Η Mazda προίκισε για αυτό το λόγο το Nextourer με ένα μεγάλο σαλόνι που συνδυάζει άνεση, στιλ καθώς και υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας, ευελιξίας αλλά και σταθερότητα.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ