Σάββατο 10 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Ουσιαστική πρόταση για διακοπές

Εναλλακτική πρόταση για τις διακοπές ακολούθησαν και φέτος - για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά - εκατοντάδες νέοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας, που βρίσκονται εδώ και μια βδομάδα στο κάμπινγκ της ΚΝΕ στη Μυτιλήνη. Πέρα από εκατοντάδες κατασκηνωτές του κάμπινγκ, που συνεχίζουν τις διακοπές τους με περίσσιο κέφι, ζωντάνια και διασκέδαση, πλήθος κόσμου επισκέπτεται καθημερινά το χώρο της κατασκήνωσης, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του κάμπινγκ.

Ετσι, την περασμένη Τρίτη 6 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην Αγιάσο για το ΔΣΕ. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη κι αμέσως μετά ακολούθησε πορεία. Ομως πέρα από τις εκδηλώσεις μνήμης και συνέχισης του αγώνα, οι εκατοντάδες κατασκηνωτές του κάμπινγκ επιδίδονται σε μια σειρά δραστηριότητες και ολονύχτια γλέντια.

«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ΚΝΕ οργανώνει το κάμπινγκ στη Μυτιλήνη. Υπήρξε φέτος αύξηση της συμμετοχής, με νέους που ήρθαν από κάθε μεριά της Ελλάδας. Είχαμε την ευκαιρία εκτός από το να αναδείξουμε τη συλλογική προσπάθεια, να ακούσουμε και να προβληθούν νέοι άνθρωποι, νέα μουσικά σχήματα. Ωστόσο υπάρχουν μεγαλύτερες δυνατότητες ώστε να αποτελέσει θεσμό και εναλλακτική λύση για φθηνές και ουσιαστικές διακοπές. Υπάρχουν δυνατότητες να επεκταθεί κυρίως ποσοτικά αυτή η προσπάθεια. Η επιτυχία που είχε και το φετινό κάμπινγκ αποτελεί την απόδειξη ότι η νεολαία, εκτός από όλα τα άλλα, μπορεί να οργανώσει τις διακοπές της», επισήμανε ο Αλέκος Χαλβατζής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ