Τρίτη 13 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Και δικομματική κοκορομαχία

Δικομματική κοκορομαχία, με αφορμή τις εξελίξεις που αφορούν στην εξάρθρωση της «17Ν». Την Κυριακή ο Βύρωνας Πολύδωρας, συντονιστής Δημόσιας Τάξης της ΝΔ, αναφερόμενες στις συλλήψεις όσων κατηγορούνται για συμμετοχή στη «17Ν», υπογράμμισε ότι «περιμένανε με τις σαγιονάρες στα εξοχικά τους ή στα αλιευτικά τους ή στα σπίτια τους, να τους χτυπήσουν το κουδούνι για να παραδοθούν οι αυτοσυνταξιοδοτούμενοι. Δεν είναι σύλληψη αυτό. Ολα μοιάζουν σικέ». Σε ερώτηση αν ήταν συνεννοημένοι οι παίκτες απάντησε: «Με προσυνεννοημένους παίκτες. Πρέπει να μου πουν τι έγινε, πρέπει να μου δώσουν πειστικότερες εξηγήσεις. Δε βγαίνουν γιάφκες έτσι».

Απαντώντας ο υφυπουργός Τύπου, Τ. Χυτήρης, δήλωσε: «επιτέλους ας τα βρουν μεταξύ τους οι κύριοι της ΝΔ. Δεν είναι δυνατόν άλλα να λέει ο κ. Πολύδωρας και αλλά ο κ. Μεϊμαράκης, άλλα στελέχη της ΝΔ κάθε μέρα στην τηλεόραση. Αυτή η διγλωσσία, εσκεμμένη ή όχι, βλάπτει το ίδιο το κύρος της χώρας, τη στιγμή μάλιστα που ξένοι ηγέτες της Ευρώπης και της Αμερικής συγχαίρουν την κυβέρνηση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της τρομοκρατίας».

Εξαλλου χτες ο Β. Μεϊμαράκης μιλώντας στο ΣΤΑΡ, είπε ότι υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα και ρώτησε αν κυβερνητικά στελέχη γνώριζαν ή είχαν οποιασδήποτε μορφής σχέση με τον Δ. Κουφοντίνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ