Σάββατο 31 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΚΡΙΒΕΙΑ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Σε Πάτρα, Καλαμάτα, Πύργο

Ενα πρώτο μήνυμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής της ακρίβειας, της εξοντωτικής φορολογίας και της νέας εισοδηματικής πολιτικής λιτότητας, ετοιμάζονται να δώσουν στην κυβέρνηση, οι εργαζόμενοι στην Πάτρα, στην Καλαμάτα και στην Ηλεία, την Τρίτη στις 3 Σεπτέμβρη.

Με πρωτοβουλία των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, που από την αρχή της εβδομάδας έχουν ξεκινήσει ενημερωτική εκστρατεία στους χώρους δουλιάς, δίνεται το σύνθημα για το ξεδίπλωμα δυναμικών αγωνιστικών κινητοποιήσεων, προκειμένου να καμφθεί η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που πλέον πλήττει με σφοδρότητα τα λαϊκά εισοδήματα.

Στην Πάτρα, η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών καλεί σε συλλαλητήριο στις 7 μ.μ. μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Τρίτης στην Πάτρα απευθύνουν στο λαό της περιοχής, η ΝΑΣ Αχαΐας με επικεφαλής τον Βασίλη Ασπρούλια και η Δημοτική Κίνηση «Πάτρα Μπροστά Ενωμένοι» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κοσιώνη.

Επίσης, στην Καλαμάτα, η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών καλεί σε συλλαλητήριο ενάντια στις συνεχείς ανατιμήσεις στις 8 μ.μ. στην πλατεία 23ης Μαρτίου.

Στον Πύργο, η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών Πύργου και Αμαλιάδας καλούν σε συλλαλητήριο στις 8 μ.μ. στην πλατεία ΟΤΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ