Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
Ο Ποντικο-Μικρούλης 2

Ο πανέξυπνος Στούαρτ Μικρούλης επιστρέφει με το αμίμητο προσωπικό του στιλ και με νέες διασκεδαστικές περιπέτειες. Μαζί του επιστρέφει και όλη η οικογένεια Μικρούλη πάντα πρόθυμη να τον βοηθήσει. Αυτή τη φορά ο Στιούαρτ πρέπει να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, για να σώσει την καινούρια φτερωτή του φίλη Μαργκάλο, από τα νύχια του μοχθηρού γερακιού Φάλκον. Καθώς είναι ερωτευμένος με τη Μαργκάλο δε διστάζει ούτε στιγμή. Είναι σίγουρα μια πολύ μεγάλη αποστολή για έναν Ποντικο-μικρούλη όμως ο Στούαρτ αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι το μόνο μέγεθος που μετράει είναι το μέγεθος της καρδιάς.

Καλογυρισμένα κινούμενα σχέδια με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας. Μια οικογένεια όλο γλύκα μαθαίνει στο μικρό Στούαρτ τα μυστικά της ζωής. Ισως είναι μια καλή ιδέα αν θέλετε να βγάλετε τα παιδιά σας βόλτα. Οσο για σας, είναι σίγουρο ότι θα κάνετε αρκετή υπομονή μέχρι να τελειώσει η παιδική περιπέτεια του Ποντικο-μικρούλη.

«Stuart Little 2». Οικογενειακή κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2002. Σκηνοθεσία: Ρομπ Μίνκοφ. Με τις φωνές των: Μάικλ Τζέι Φαξ, Τζίνα Ντέιβς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ