Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Στην Καλαμάτα

Σήμερα μέχρι και το Σάββατο 14/9 κορυφώνεται το Φεστιβάλ και στην Καλαμάτα. Οι εκδηλώσεις τις δύο πρώτες μέρες γίνονται στο Πάρκο του Λιμενικού, ενώ το Σάββατο θα μεταφερθούν στο γήπεδο Μεσσηνιακό.

Οι σημερινές εκδηλώσεις ξεκινούν στις 8 μ.μ. και περιλαμβάνουν ροκ συναυλία με το συγκρότημα «Μαρσίας», προβολή ντοκιμαντέρ για την κινητοποίηση στη Γένοβα και συζήτηση με θέμα «Από τη Γένοβα στη Θεσσαλονίκη το 2003, ο αγώνας συνεχίζεται», αφιέρωμα στον Ναζίμ Χικμέτ και, τέλος, ρεμπέτικο γλέντι.

Αύριο η μέρα θα ανοίξει με συναυλία από σχολικό μουσικό συγκρότημα και ακολουθεί συζήτηση με θέμα: «Εθελοντές για τις πολυεθνικές; Ευχαριστώ δε θα πάρω!», συνεχίζει πάλι με μουσικό σχολικό συγκρότημα κι έπειτα θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, ενώ η βραδιά θα κλείσει με έντεχνο λαϊκό τραγούδι από την ορχήστρα του Τάκη Σταθέα.

Το Σάββατο ροκ συναυλία από το συγκρότημα «Φωνή Βοώντος» ανοίγει το πρόγραμμα, θα χαιρετίσει ο υποψήφιος δήμαρχος της ΔΑΚ, Ν. Διασάκος, ακολουθεί άλλο συγκρότημα και μετά θα μιλήσει ο Τάκης Τσίγκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Το Φεστιβάλ θα κλείσει με μεγάλη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ