Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ
Φουλ επίθεση

Ο προπονητής του «Γηραιού» Ιβαν Γιοβάνοβιτς

Sportidea

Ο προπονητής του «Γηραιού» Ιβαν Γιοβάνοβιτς
Η πίστη στις δυνατότητες της ομάδας είναι το κύριο στοιχείο της ψυχολογίας που επικρατεί στον Ηρακλή ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την κυπριακή Ανόρθωση στη Νέα Ευκαρπία για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (21.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ). Ο τεχνικός του «Γηραιού» Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έκρυψε τα λόγια του και έδωσε το σύνθημα για το πώς θα αγωνιστεί ο η ομάδα του σήμερα. «Μια ομάδα που πιστεύει στον εαυτό της οφείλει να παίζει επιθετικά, είτε αγωνίζεται μέσα στο σπίτι της, είτε βρίσκεται μακριά από αυτό. Αυτό θα κάνουμε και εμείς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σέρβος προπονητής. Ο Ηρακλής στηρίζεται στην εκρηκτικότητά του. Δε θα κλειστούμε στην άμυνά μας. Σκοπός μας είναι να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει το προβάδισμα στην υπόθεση πρόκρισης. Εγώ είμαι ικανοποιημένος μόνο όταν κερδίζει η ομάδα μου», επισήμανε ο Γιοβάνοβιτς.

Παράλληλα, όμως, διευκρίνισε ότι το εισιτήριο της πρόκρισης θα κριθεί και στις δύο αναμετρήσεις, αφού θεωρεί τους Κύπριους αξιόλογο αντίπαλο. «Είναι μια δυνατή και έμπειρη ομάδα, με πλούσιο έμψυχο δυναμικό, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει συνεχή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα χρειαστεί να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να την ξεπεράσουμε και να πάρουμε έτσι την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του ΟΥΕΦΑ».

Στην αντίπερα όχθη, με συγκρατημένη αισιοδοξία έφθασαν στη Θεσσαλονίκη οι Κύπριου. Ο προπονητής της Ανόρθωσης Εντβαργκ Λόρενς αναγνώρισε το δύσκολο της αποστολής που έχει η ομάδα αλλά εντούτοις επισήμανε το γεγονός ότι οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλό αποτέλεσμα. «Ο Ηρακλής είναι μια πολύ καλή και δύσκολη ομάδα. Τον είδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και έχω μια πολύ καλή εικόνα γι' αυτόν. Θα χρειαστεί να παλέψουμε πολύ απέναντί του για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι ότι δε φοβούμαστε τον Ηρακλή. Στον αθλητισμό όταν μια ομάδα φοβάται δεν μπορεί να προχωρήσει», τόνισε ο Λόρενς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ