Κυριακή 6 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Βρώμικες μεθόδους επιστρατεύει η κυβέρνηση

Τις κάθε λογής βρώμικες μεθόδους επιστρατεύει πλέον η κυβέρνηση, οι διάφοροι μηχανισμοί της και οι κυβερνητικοί υποψήφιοι δήμαρχοι και νομάρχες, με στόχο την υποκλοπή της ψήφου των εργαζομένων, τη διασπορά σύγχυσης και αποπροσανατολισμού και, κυρίως, την αποτροπή της έκφρασης της λαϊκής δυσαρέσκειας και αγανάκτησης με την υπερψήφιση των ενωτικών και αγωνιστικών συνδυασμών, που στηρίζονται από το ΚΚΕ. Δίπλα στις πολύμορφες πιέσεις και εκβιασμούς, την ψηφοθηρική εκμετάλλευση του κρατικού μηχανισμού, τη ρουσφετολογία και την άκρατη υποσχεσιολογία, τις απαράδεκτες διακρίσεις από τα κρατικά και ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια, κλπ., μπαίνουν τώρα μπροστά και οι «ψίθυροι», οι φήμες και οι διαδόσεις, ακόμη και οι ανοιχτές προβοκάτσιες.

Τις προάλλες, για παράδειγμα, ο Γ. Δρυς, υπουργός Γεωργίας, ισχυριζόταν ανερυθρίαστα από πρωινή τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ, ότι το ΚΚΕ στηρίζει τον υποψήφιο νομάρχη της ΝΔ στην Καρδίτσα, ενώ, πολύ καλά γνωρίζει, ότι ο στηριζόμενος από το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ και άλλες δυνάμεις είναι ο Βαγγέλης Μπούτας.

Λιβαδειά

Προχθές, επίσης, ο εκλεκτός του κυβερνώντος κόμματος και του ΣΥΝ, μέλος της ΚΠΕ του κόμματος, απερχόμενος δήμαρχος Λιβαδειάς, Παλαιολόγος, επικεφαλής κουστωδίας υποψηφίων του συνδυασμού του, προσήλθε απρόσκλητος στην κεντρική συγκέντρωση του υποστηριζόμενου από το ΚΚΕ, υποψήφιου δημάρχου Παν. Αρβανίτη και επιχείρησε, μπροστά στις κάμερες της τηλεόρασης, με προκλητικό και προβοκατόρικο τρόπο, να τον «χαιρετίσει», μιλώντας για «αγαστή συνεργασία» κλπ., κλπ.. Την τελευταία, απαράδεκτη ενέργεια κατάγγειλε η «Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση Λιβαδειάς», σημειώνοντας ότι, οι προβοκατόρικες ενέργειες του κ. Παλαιολόγου αποτελούν μια αποκαλυπτική εκδήλωση πανικού, μπροστά στη μεγάλη απήχηση και δυναμική του ενωτικού και αγωνιστικού συνδυασμού της ΔΑΣ. Οι βρώμικες αυτές μεθόδους προσβάλλουν την πολιτική αξιοπρέπεια του λαού της Λιβαδειάς, τονίζει η ΔΑΣ και καλεί τους εργαζόμενους της πόλης, να υπερψηφίσουν μαζικά και αποφασιστικά και στον πρώτο και στο δεύτερο γύρο, τον πανάξιο για τη δημαρχία, Παναγιώτη Αρβανίτη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Tο θράσος του δεν έχει όρια (2006-10-13 00:00:00.0)
Διεκδικούν τα δεδουλευμένα (2005-02-04 00:00:00.0)
Οι οικοδόμοι έχουν ήδη απαντήσει... (2003-04-22 00:00:00.0)
Μηνύματα αισιοδοξίας (2002-09-24 00:00:00.0)
Χτύπημα της αλαζονείας και της εξαγοράς (1998-10-15 00:00:00.0)
Μια επιστολή και μια απάντηση (1997-05-17 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ