Παρασκευή 11 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα ψηφοθηρικά

Γρηγοριάδης Κώστας

ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ Αθηναίων για τα προβλήματα που υπήρξαν και υπάρχουν ακόμη με τους εκλογικούς καταλόγους, δηλώνει τώρα ο Κώστας Σκανδαλίδης, προκαλώντας ...νέο γύρο αντιπαράθεσης για το γνωστό σε όλους πλέον θέμα.

Ο καθένας καταλαβαίνει ότι τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ αρέσκονται πολύ στα τέτοια θέματα. Οσο λιγότερο μιλούν για την πολιτική ουσία των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, τόσο περισσότερο τους βολεύει...

Οχι, βέβαια πως έχει κανείς σε υπόληψη τις ...οργανωτικές δυνατότητες του υπουργείου Εσωτερικών. Εχουν κι αυτές πλέον αποδειχθεί πολλάκις (και με τις τελευταίες πλημμύρες στον Κηφισό και νωρίτερα).

Οσο για το... ενδιαφέρον του νυν δημάρχου Αθήνας για τους δημότες της πόλης, απλά σημειώνουμε το εξής: Οταν η «Συμπαράταξη» αντιπάλευε την τακτική του Δ. Αβραμόπουλου και τον κατάγγελλε, οι κυβερνώντες τού έκαναν υποκλίσεις και παζάρευαν την εκλογική συνεργασία μαζί του...

Δε νομίζει ο κ. Σκανδαλίδης ότι παραείναι αργά για να κάνει την όποια κριτική στο δήμαρχο της Αθήνας..;

ΣΤΟ... ΥΨΟΣ ΤΗΣ συνεχίζει να πορεύεται η κόντρα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, σχετικά με τις σχέσεις αμφοτέρων με την ...ακροδεξιά. Ρουσόπουλος και Πρωτόπαππας ανταλλάσσουν... φιλοφρονήσεις, κάνοντας διαφήμιση στον Καρατζαφέρη.

Γίνεται, όμως, πίσω από την όποια ακροδεξιά να κρυφτεί η στενή και ιδιαίτερη σχέση αμφοτέρων με τη ...δεξιά και συγκεκριμένα τη δεξιά πολιτική που ακολουθούν και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και γενικώς; Μάλλον όχι.

Μπορεί να κρυφτεί ο εξόφθαλμα υποκριτικός και ψηφοθηρικός χαρακτήρας αυτής της «κοκορομαχίας»; Με τίποτε, αφού και οι φιλικές τους εφημερίδες το ομολογούν.

Και, τέλος πάντων, πόσους νομίζουν ότι θα κοροϊδέψουν και θα τους υφαρπάξουν την ψήφο, με τις άθλιες, ανούσιες και αποπροσανατολιστικές δήθεν διαμάχες τους; Ας έχουν υπόψη τους ότι ακόμη περισσότεροι τους γυρίζουν την πλάτη, αηδιασμένοι από τις βρώμικες τακτικές τους.


Παπαγεωργίου Βασίλης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ