Δευτέρα 14 Οχτώβρη 2002 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΠΑΣΟΚ
Επέμεναν ... αυτοδιοικητικά

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων του πολίτη είναι το κυρίαρχο ζήτημα των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, δήλωσε στο εκλογικό τμήμα όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρωθυπουργός, Κ. Σημίτης.

«Ψηφίζουμε εκείνους που έχουν σχέδιο, ικανότητες, να διαμορφώσουν αυτήν την Αυτοδιοίκηση», σημείωσε ο Κ. Σημίτης, και πρόσθεσε ότι θα πρέπει «να προωθήσουν την ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή. Να κάνουμε την Αυτοδιοίκηση πιο ισχυρή».

Ο Γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, Κ. Λαλιώτης, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και αφού είχαν γίνει γνωστά τα προγνωστικά των exit polls δήλωσε: «Στην αυτόνομη και ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση με την ψήφο των πολιτών μπορούν να λάμπουν όλα τα χρώματα εκτός από το μαύρο και από το γκρίζο. Πιστεύω ότι σήμερα στις τηλεοράσεις, αλλά και στις εφημερίδες αύριο, δεν πρέπει να υψωθούν μονόχρωμα σημαιάκια, γιατί αυτά τα μονόχρωμα σημαιάκια, πράσινα, μπλε, κόκκινα, κίτρινα, δεν αντιστοιχούν στα πολύχρωμα αισθήματα, τις πολύχρωμες επιλογές των πολιτών».

Ο Κ. Λαλιώτης παραδέχτηκε ότι υπήρξε πόλωση, λέγοντας «ότι η μάχη ήταν και είναι κρίσιμη, αυτοδιοικητική και πολιτική μάχη», και πρόσθεσε ότι σε αυτές τις εκλογές οι πολίτες αναδεικνύουν νομάρχες και δημάρχους και όχι «κυβερνήσεις, κόμματα, παρατάξεις και πρωθυπουργούς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ