Δευτέρα 14 Οχτώβρη 2002 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΠΟΛΙΧΝΗ
Εμπρός για την ανατροπή

Eurokinissi

Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε την ερχόμενη Κυριακή η Πολίχνη να αναδείξει μια νέα δημοτική αρχή, αγωνιστική, διεκδικητική που θα βάλει τέρμα στη στασιμότητα. Η «Δημοτική Συνεργασία» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Θεοδωρίδη μπήκε δυναμικά στο 2ο γύρο των εκλογών και πλέον διεκδικεί την ψήφο όλων των δημοτών για να βάλει ξανά την Πολίχνη σε δημιουργική πορεία. Ο συνδυασμός της «Δημοτικής Συνεργασίας» στα 31 από 46 εκλογικά τμήματα όπου τα αποτελέσματα θεωρούνταν μη αναστρέψιμα, είχε ποσοστό 27,98% και ήταν δεύτερη δύναμη. Πρώτος αναδείχτηκε ο συνδυασμός του κ. Ξανθόπουλου που στηρίζεται από τη ΝΔ με ποσοστό 32,56% και ακολούθησε ο συνδυασμός του νυν δημάρχου, υποστηριζόμενου από το ΠΑΣΟΚ, κ. Παπαδόπουλου με ποσοστό 22,86%.

Στο εκλογικό κέντρο της παράταξης επικρατούσε ενθουσιασμός για το τελικό αποτέλεσμα. Η μάχη για την εκπλήρωση του στόχου συνεχίζεται μέχρι την τελευταία ώρα. Ακούραστα και πάντα με αισιοδοξία.

«Η Πολίχνη έστειλε μήνυμα. Για να λυθούν τα προβλήματα χρειάζεται μια δημοτική αρχή διεκδικητική», δήλωσε αργά το βράδυ ο Κώστας Θεοδωρίδης και πρόσθεσε: «Θα συνεχίσουμε τον ωραίο αγώνα που δώσαμε όλους αυτούς τους μήνες με όλους όσοι συμπαρατάχτηκαν μαζί μας. Τα προβλήματα είναι κοινά και μας αφορούν όλους. Καλούμε όλες τις δυνάμεις, την επόμενη Κυριακή να αναδείξουν τη "Δημοτική Συνεργασία" στη διοίκηση του Δήμου και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τον αγώνα διεκδίκησης για τη λύση των προβλημάτων που βασανίζουν τους δημότες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ