Δευτέρα 14 Οχτώβρη 2002 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Ξανά δήμαρχος ο Χρήστος Τέγος

Δήμαρχος της Καρδίτσας εκλέγεται, για δεύτερη συνεχή τετραετία, ο Χρήστος Τέγος (φωτο), μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε ο αγωνιστικός συνδυασμός «ΝΕΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ». Χτες βράδυ, το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «πλημμύρισε» από πλήθος Καρδιτσιωτών που βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν αυτή τη νέα νίκη.

Μιλώντας, μέσα από θύελλα χειροκροτημάτων, ο δήμαρχος Καρδίτσας τόνισε: «Η πλειοψηφία των δημοτών του Δήμου Καρδίτσας υιοθέτησαν τις θέσεις μας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τις απόψεις μας για την ανάπτυξη του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής, ενέκριναν τις προγραμματικές μας θέσεις, μας έδωσαν ευρεία πλειοψηφία και την εντολή να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας.

Το ήθος, η συνέπεια και η αγωνιστικότητα που μας διέπουν ως Δημοτική Αρχή εκφράστηκε και στο διάστημα της προεκλογικής περιόδου. Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που ο καρδιτσιώτικος λαός δικαίωσε το έργο και τον αγώνα μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημότες για το υψηλό επίπεδο του προεκλογικού αγώνα και να υπογραμμίσουμε ότι θα είμαστε Δημοτική Αρχή όλων των Καρδιτσιωτών».

Συνεχίζοντας ο Χρ. Τέγος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους κατοίκους των Δημοτικών Διαμερισμάτων που με ευρεία πλειοψηφία, σε σχέση με το 1998, ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στη Δημοτική Αρχή για να ολοκληρωθεί η προσπάθεια για ισόρροπη ανάπτυξη στο Δήμο Καρδίτσας.

Και υπογράμμισε: «Εξυπακούεται πως με επιμονή και αποφασιστικότητα θα συνεχίσουμε και τη νέα τετραετία να διεκδικήσουμε αυτό που μας στερεί η κεντρική εξουσία και εν τέλει μας ανήκει. Καλώ όλους τους δημότες, αλλά και τις υπόλοιπες δυνάμεις του Δημοτικού Συμβουλίου, μέσα από ένα γόνιμο και δημιουργικό διάλογο, σ' ένα επίμονο και διαρκή αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Καρδίτσας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ