Πέμπτη 31 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Θέλει σκορ ασφαλείας

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα και μία διαφορά ασφαλείας, υποδέχεται σήμερα ο ΠΑΟΚ την Γκρασχόπερς στα πλαίσια της β' φάσης του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ (ΕΤ-1 21:15). Οι «ασπρόμαυροι», ξέρουν πως με ένα καλό σκορ στο γήπεδο της Τούμπας αυξάνουν τις πιθανότητές τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Παρ' όλα αυτά, ο Αγγελος Αναστασιάδης, σίγουρα δε θέλει να προσδίδουν στην ομάδα του τον τίτλο του φαβορί, κάτι που έκανε κατά την άφιξή της αποστολής του ελβετικού συλλόγου στη Θεσσαλονίκη, ο τεχνικός του, Μαρσέλ Κολέρ.

Ο προπονητής των «ακρίδων» τόνισε πως ο «Δικέφαλος» σίγουρα δεν είναι το φαβορί για την πρόκριση, αλλά για τη σημερινή αναμέτρηση, ενώ επισήμανε πως ο επαναληπτικός θα κρίνει τα πάντα. «Ξέρω αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ που τον είδα μια φορά από κοντά και αρκετές σε βίντεο. Επιφυλάσσομαι για το πρώτο παιχνίδι, ενώ θεωρώ κλειδί το δεύτερο ματς που θα γίνει στην έδρα μας».

Απόντες από τη σημερινή αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ είναι μόνο ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ενώ αμφίβολος είναι ο Μάρκος που προσβλήθηκε από ιογενή γαστρεντερίτιδα. Από την άλλη, στη Ζυρίχη έμειναν τρεις παίκτες της Γκρασχόπερς και είναι οι Ματουρίνα, Μοράλες, Καστίγιο και Χόντελ.


Ντ. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥΣΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ