Τετάρτη 13 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - Α1
Δοκιμασίες... Ευρωπαίων

Επιστροφή στην εσωτερική πραγματικότητα για τους «Ευρωπαίους» έχουμε σήμερα στην Α1 ανδρών του πόλο, όπου θα διεξαχθούν τα εξ αναβολής παιχνίδια για την τέταρτη αγωνιστική. Οι αγώνες είχαν αναβληθεί εξαιτίας των υποχρεώσεων τεσσάρων ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει η δοκιμασία του Ολυμπιακού, που ήδη μετράει μία ήττα και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα, στην έδρα της Γλυφάδας (19.00). Οι γηπεδούχοι δεν έχουν βαθμό μέχρις στιγμής και αναζητούν την ευκαιρία να ξεκολλήσουν από τον... πάτο της βαθμολογίας. Μία νίκη επί του Ολυμπιακού θα ήταν βάλσαμο για αυτούς.

Η Βουλιαγμένη μετά τη σπουδαία εμφάνισή της στον όμιλο του Κυπελλούχων που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη, υποδέχεται στην έδρα της την Πάτρα (20.00) και φιλοδοξεί να συνεχίσει το αήττητό της που θα τη διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αντίθετα το αήττητο του έτερου συγκατοίκου της κορυφής Εθνικού κινδυνεύει, καθώς οι Πειραιώτες αγωνίζονται στη δύσκολη έδρα των Χανίων (19.00) με αντίπαλο την τοπική ομάδα που αναζητά τη νίκη προκειμένου να ανέβει στη βαθμολογία.

Την έδρα του όμως θέλει να εκμεταλλευτεί και το Π. Φάληρο που υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (20.30). Οι δυο αντίπαλοι είναι ισόβαθμοι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και φυσικά το παιχνίδι είναι οριακό και για τους δυο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ