Τετάρτη 13 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ
Κάτι της... χρωστάει

Με αισιοδοξία βλέπει τη σημερινή, δύσκολη, αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα για την 6η και τελευταία αγωνιστική του γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ (21.45 ΜΕΓΚΑ), ο προπονητής της ελληνικής ομάδας, Σρέτσκο Κάτανετς. Ο Σλοβένος τεχνικός, κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την προηγούμενη του αγώνα, τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να φτάσει στο σκορ που χρειάζεται για να καταλάβει την 3η θέση του ομίλου και να συνεχίσει στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Ο Κάτανετς είπε πως γνωρίζει το δύσκολο έργο που έχει η ομάδα του για να πετύχει το στόχο της, αλλά το ποδόσφαιρο κρύβει εκπλήξεις... «Ξέρουμε ότι χρειάζεται νίκη με διαφορά των γκολ για να πάρουμε την 3η θέση που οδηγεί στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Είναι δύσκολο αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας». Για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, τόνισε: «Ξέρω πώς θα παίξει η Μακάμπι και δε νομίζω πως θα υπάρξει έκπληξη. Εγώ θα προσπαθήσω να μην υπάρξει απειλή για μας. Το κλειστό ματς του αντιπάλου θα είναι η μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού».

Από την πλευρά των παικτών, ο Αλέκος Αλεξανδρής μίλησε για ανταπόδοση του μαθήματος που τους έδωσαν οι Ισραηλινοί. «Πήγαμε υπεροπτικά στην Κύπρο νομίζοντας ότι θα περάσουμε ένα εύκολο βράδυ. Οι παίκτες της Μακάμπι μας έδωσαν ένα καλό μάθημα. Αν θέλουμε να πετύχουμε τον εξαιρετικά δύσκολο στόχο μας αύριο θα πρέπει να πεισμώσουμε και να παίξουμε με πάθος και θέληση. Ομως, από την πλευρά μας θέλουμε να ανταποδώσουμε το μάθημα που μας έδωσαν στην Κύπρο οι παίκτες της Μακάμπι».

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής της Μακάμπι, Ιτζάκ Σουμ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, φάνηκε και αυτός αισιόδοξος για τη σημερινή βραδιά. Μάλιστα, τόνισε πως η ομάδα του θα πάρει τη νίκη ή θα πετύχει ένα γκολ σήμερα, κάτι που θα είναι ό,τι καλύτερο για την ομάδα του. «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι το τελευταίο που καλούμαστε να δώσουμε για το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια. Σίγουρα θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά ελπίζω ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει το ίδιο άσχημα όπως στο πρώτο παιχνίδι στην Κύπρο», είπε και συμπλήρωσε λέγοντας πως θεωρητικά θα είναι αρκετά διαφορετικός, γιατί πρέπει να πετύχει τρία γκολ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ