Τετάρτη 13 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Τελείωσαν τα... ψέματα

Τέλος στα σενάρια και στους... υπολογισμούς θα μπει σήμερα αργά το βράδυ καθώς θα ολοκληρωθεί το σίριαλ προκρίσεων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τις ομάδες που συμμετέχουν στους τέσσερις τελευταίους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τη συμμετοχή στη Β' φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της «Γηραιάς Ηπείρου» έχουν εξασφαλίσει μόνο πέντε ομάδες ενώ όλες οι άλλες θα επιδιώξουν να έχουν την ίδια τύχη ή να περάσουν στην κλήρωση για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Πιο συγκεκριμένα, στον Ε' όμιλο, η Ντιναμό Κιέβου υποδέχεται τη Γιουβέντους και με νίκη εξασφαλίζει τη δεύτερη προνομιούχο θέση. Από εκεί και πέρα Φέγενορντ και Νιούκαστλ, που συγκρούονται στην Ολλανδία, έχουν ακόμα ελπίδες για να την κατακτήσουν αντί των Ουκρανών αφού η καθεμιά της επιζητεί τη νίκη και στραβοπάτημα των Ουκρανών.

Στον Ζ' όμιλο, τόσο η Λα Κορούνια όσο και η Λανς που διεκδικούν τη δεύτερη θέση αγωνίζονται μακριά από την έδρα τους. Οι μεν Ισπανοί αντιμετωπίζουν τη Μίλαν και οι Γάλλοι την Μπάγερν που έχει ήδη αποκλειστεί.

Τέλος στον Η' όμιλο, η Μπαρτσελόνα που έχει περάσει ήδη στην επόμενη φάση, φιλοξενεί τη Γαλατάσαράι που χρειάζεται τη νίκη για να ελπίζει. Από την άλλη, η Λοκομοτίβ, που ισοβαθμεί με τους Τούρκους, αντιμετωπίζει την Μπριζ που είναι μόλις ένα βαθμό μπροστά τους. Με νίκη επί των Βέλγων και απώλεια βαθμών από τους Τούρκους προκρίνονται οι Ρώσοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ