Τετάρτη 13 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Καμπάνα» στον Ζεβροσένκο

Ιδιαίτερα βαριά ήταν η... καμπάνα που επέβαλε ο Ολυμπιακός στον Αλέξη Ζεβροσένκο μετά την ενέργεια του τελευταίου να αφήσει την ομάδα και να αναχωρήσει για τη Ρωσία. Ο παίκτης τιμωρήθηκε με διακοπή συμβολαίου και πρόστιμο 6.800 ευρώ, όπως έγινε γνωστό διά στόματος Λευτέρη Σούμποτιτς. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» κατηγόρησε εκ νέου τον Ελληνορώσο σέντερ για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, ωστόσο άφησε ανοιχτό ένα παραθυράκι για την επιστροφή του σε περίπτωση που επιδείξει μεταμέλεια. Η συγκεκριμένη απόφαση θα σταλεί στον ΕΣΑΚΕ καθώς και στον εκπρόσωπο του παίκτη. Κατά τα άλλα, ο Σούμποτιτς αναφέρθηκε στον αγώνα της Πέμπτης στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ. Η ψυχολογία των παικτών είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη μετά τις νίκες επί Βιλερμπάν και Ολύμπια Λάρισας, άλλα ωστόσο ο «Πίξι» επισημαίνει τους... κινδύνους. «Η Ρεάλ προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες, ενώ και στην έδρα της δεν τα πηγαίνει καλά. Αυτό σημαίνει ότι οι Ισπανοί «καίγονται» για τη νίκη και η δουλιά μας κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε στη νίκη».

  • Μπορεί η ΑΕΚ να ετοιμάζεται σήμερα για αναχώρηση προς την Κωνσταντινούπολη προκειμένου αύριο να αντιμετωπίσει την Εφές Πίλσεν, κάποιος όμως που ενδιαφέρει την Ενωση ετοιμάζεται να έρθει στην Αθήνα. Ο λόγος για τον 26χρονο διεθνή Σέρβο Νίκολα Γεστρατίγεβιτς που εκτός απροόπτου θα είναι ο νέος παίκτης των πρωταθλητών. Ο ύψους 2.11 σέντερ αναμένεται να κάνει μερικές προπονήσεις με την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα και μετά να υπογράψει συμβόλαιο.
  • Ο Γιάννης Τζήμας φαίνεται να πληρώνει το... μάρμαρο για την ήττα της Ολύμπια Λάρισας από τον Ολυμπιακό, καθώς η διοίκησή της αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Ελληνα τεχνικό. Οσο για τον αντικαταστάτη του, οι κρούσεις σε Σβι Σερφ και Παναγιώτη Γιαννάκη δεν καρποφόρησαν και έτσι ο Χρήστος Μαγκώτσιος θα εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού προπονητή.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ