Πέμπτη 28 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΘΗΝΑΣ
Ψήφο στη ΔΑΣ για αγώνες

Συνεχίζεται σήμερα η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Σύνδεσμο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Αθήνας. Οι αρχαιρεσίες διεξάγονται στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας και οι ξενοδοχοϋπάλληλοι μπορούν να ψηφίσουν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές καλεί όλους τους ξενοδοχοϋπάλληλους η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Ξενοδοχοϋπαλλήλων». Στη διακήρυξή της υπογραμμίζει: «Με την ανάδειξη της ΔΑΣ σε πλειοψηφία, να οικοδομήσουμε την αγωνιστική μας ενότητα, να αντισταθούμε αποτελεσματικά στην αντιλαϊκή πολιτική και εργοδοτική αυθαιρεσία».

Αναφερόμενη στη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι, η ΔΑΣ σημειώνει πως αυτή η πραγματικότητα είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της κυβέρνησης και των νόμων που ψήφισε υπέρ των εργοδοτών και σε βάρος των εργαζομένων. Και η αφαίρεση δικαιωμάτων θα συνεχιστεί καθώς οι εργοδότες τα θέλουν όλα και η κυβέρνηση με τη στήριξη της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ προετοιμάζει το έδαφος να τους τα δώσει όλα. «Η συνέχιση - τονίζεται - και κλιμάκωση της λιτότητας, η υπονόμευση των συλλογικών συμβάσεων, η προσπάθεια κατάργησής τους, μέσα από τις ατομικές συμβάσεις, θα κάνουν την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ