Κυριακή 22 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
Στη Λιβαδειά τα βλέμματα

Το ντέρμπι της κορυφής είναι αυτό που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Οι δύο πρωτοπόροι, Ποσειδώνας και Λεβαδειακός, «συγκρούονται» στην έδρα του δεύτερου για μία θέση στον ήλιο.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης απέναντι στον Αγιο Δημήτριο και έχουν μία απόσταση πέντε βαθμών από τον Ποσειδώνα Νέων Πόρων. Παράλληλα, συγκατοικούν στη βαθμολογία με τους Λύκους και χρειάζονται τους τρεις βαθμούς για να μειώσουν τη διαφορά. Από την άλλη, η ομάδα της Πιερίας επιζητεί το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας τουλάχιστον από τον αντίπαλό της ενώ παράλληλα έχει στο μυαλό της και τους Θεσσαλονικείς. Οι Λύκοι, από την πλευρά τους, υποδέχονται τον Βύζαντα Μεγάρων και ευελπιστούν πως θα πάρουν το τρίποντο που θα τους είναι σημαντικό για τη δύσκολη συνέχεια. Σημαντικό παιχνίδι είναι και αυτό του Βόλου, όπου η τοπική Νίκη φιλοξενεί τον Εργοτέλη. Η διαφορά τους είναι στους τρεις βαθμούς και ελπίζουν όλοι στο Βόλο πως ο αγώνας αυτός θα είναι η αρχή της αναγέννησης της τοπικής ομάδας, καθώς τα τελευταία αποτελέσματα σίγουρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο για μία ομάδα που στις αρχές διεκδικούσε μία από τις πρώτες θέσεις του πίνακα.

Οι υπόλοιπες συναντήσεις έχουν ως εξής: Ναυπακτιακός-Αγ. Νικόλαος, Αγροτικός Αστέρας-Κιλκισιακός, Θρασύβουλος-Μαρκό, Λεωνίδιο-Τρίκαλα, Αχαρναϊκός-Καστοριά, Λάρισα-Αγ. Δημήτριος και Χανιά-Εθνικός. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 15:00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ