Σάββατο 18 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Δυναμικά συλλαλητήρια

Στις 23 Γενάρη σε Καρδίτσα και Τρίκαλα, στις 28 Γενάρη στα Φάρσαλα

Μετά τους αγρότες της Καρδίτσας και των Τρικάλων, που αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν συλλαλητήρια κατά της αντιαγροτικής πολιτικής στις 23 Γενάρη, χτες αποφάσισαν να βγουν στον αγώνα και οι αγρότες των Φαρσάλων. Σε ενημερωτική συγκέντρωση, λοιπόν, που έγινε στην Ενωση Συνεταιρισμών της επαρχίας, με την παρουσία του Γιάννη Πατάκη, προέδρου της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας (ΕΟΑΣΛ), αποφασίστηκε η πραγματοποίηση μαζικού και δυναμικού συλλαλητηρίου, με τρακτέρ κι άλλα αγροτικά μηχανήματα, στις 28 Γενάρη. Στις 23 Γενάρη θα γίνει σύσκεψη στον Τύρναβο - τη διοργανώνει η ΕΟΑΣΛ - για να παρθούν αποφάσεις συμμετοχής των αγροτών της περιοχής στις νέες κινητοποιήσεις που εξελίσσονται στη Θεσσαλία.

Παλλαϊκός ξεσηκωμός

Το συλλαλητήριο, στην Καρδίτσα, είναι παλλαϊκό και με τη συμμετοχή τους τα λαϊκά στρώματα του νομού θα καταδικάσουν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, απαιτώντας ουσιαστικές λύσεις στα οξυμένα προβλήματά τους. Το διοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών κι Εμπόρων και οι Εμπορικοί Σύλλογοι Καρδίτσας, Παλαμά, Σοφάδων και Μουζακίου, ενώ δηλώσεις συμμετοχής έχουν κάνει και πολλοί άλλοι μαζικοί φορείς του νομού.

Με απόφαση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, οι αγρότες θα συμμετέχουν με τρακτέρ στο συλλαλητήριο, ενώ το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας κήρυξε τετράωρη στάση εργασίας.

Με περιοδείες, εξορμήσεις και συγκεντρώσεις σε χωριά του νομού συνεχίζονται οι προετοιμασίες και στα Τρίκαλα, για την επιτυχία του παναγροτικού συλλαλητηρίου, το οποίο αποφασίστηκε σε σύσκεψη που συγκάλεσε η Ενωση Συνεταιρισμών Τρικάλων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ