Πέμπτη 23 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές συναντήσεις

Τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Μαρκόπουλου και των νεότερων Γ. Σπάθα, Γ. Τρανταλίδη, ερμηνείες από καρδιάς που αποκαλύπτουν τη δύναμη του λόγου και της μουσικής, συνθέτουν το πρόγραμμα του Βασίλη Λέκκα, στο «Συρμό» (Κολωνού και Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο, δίπλα στο θέατρο «Περοκέ», 210.5203.661). Μια μελωδική κατάθεση «Μέσ' τη νύχτα», από Δευτέρα - Πέμπτη (10.30 μ.μ.), από έναν καλλιτέχνη που υπηρετεί με συνέπεια και ευθύνη το ελληνικό τραγούδι, και τους συνεργάτες του: Ειρήνη Σκανδάλου (τραγούδι) και επτά μουσικούς: Γιάννης Φιλιππουπολίτης (πιάνο), Κώστας Βλάχος (κιθάρα), Νίκος Σακκάς (κιθάρα), Κάρμινε Κιτάνι (πνευστά), Δουλάκης Λαυτσής (μπουζούκι, τζουρά, λαούτο), Στάθης Στουραΐτης (τύμπανα), Αρης Αυγερινός (μπάσο).

  • Ο Ορφέας Περίδης ανεβαίνει από σήμερα στο «Μετρό» (Γκύζη και Κάλβου) για να διηγηθεί μελωδικές ιστορίες, παλιές και καινούριες. Ο αξιόλογος δημιουργός και λυρικός ερμηνευτής θα παρουσιάζει παλιά αγαπημένα τραγούδια του και μελωδίες από τη νέα δισκογραφική του δουλιά, που θα κυκλοφορήσει στα μέσα του Φλεβάρη. Στις μουσικές του παραστάσεις συμμετέχουν το συγκρότημα «Κίτρινα Ποδήλατα» και ο Δημήτρης Σταρόβας. Μια συνάντηση, για λίγες παραστάσεις, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο (10.30 μμ) και Κυριακή (8.30 μμ).
  • Τρία μελωδικά τριήμερα θα προσφέρουν ο Χρήστος Θηβαίος και η Ιταλίδα Εμίλια Οταβιάνο, από αύριο μέχρι την Κυριακή 9 του Φλεβάρη, στη σκηνή «Δίπλα στο Ποτάμι» (Λάμπρου Κατσώνη 189). Ενα γοητευτικό «ταξίδι» στη Μεσόγειο, με παλιά αγαπημένα, αλλά και καινούρια τραγούδια. Οι δύο καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν και τα τραγούδια των νέων τους δίσκων: ο Xρ. Θηβαίος από τον «Αμλετ της Σελήνης» και η Ε. Οταβιάνο από το «La donna e la luna».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ