Παρασκευή 31 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Καθημερινός στόχος πάλης η οργάνωση νέων στα σωματεία

Ανακοίνωση της Γραμματείας Νέων

Η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους νέους και νέες, τους μαθητές, τους φοιτητές και τους σπουδαστές που συμμετείχαν και έδωσαν ψυχή και παλμό στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του ΠΑΜΕ, καθώς και στη μεγαλειώδη διαδήλωση στο Ναύπλιο την Παρασκευή 24/01/2003.

Χαιρετίζει την πεισματώδη προσπάθεια των νέων ανθρώπων να φτάσουν τη φωνή και τα αιτήματα του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος εκεί που συγκεντρώνεται η νέα γενιά. Στους χώρους δουλιάς, στα Γυμνάσια και τα Λύκεια, στις Σχολές, στη γειτονιά, στις σχολές μαθητείας του ΟΑΕΔ.

Ευχαριστεί για την αποφασιστική συμβολή της νεολαίας στην περιφρούρηση των εκδηλώσεων και υπογραμμίζει ότι η νεολαία αγωνίζεται χωρίς κουκούλες. Διδάσκεται μια τέτοια υπεύθυνη στάση από την ιστορία του εργατικού κινήματος και από εκείνους που συνεχίζουν τις αγωνιστικές παραδόσεις του.

Οι νέοι και οι νέες κρατώντας τα λάβαρα του ΠΑΜΕ για μια ακόμη φορά απέδειξαν ότι απειθαρχούν στους αντιλαϊκούς και αντεργατικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης και της ΕΕ. Γυρίζουν την πλάτη στους καρεκλοκένταυρους της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Στον ίδιο δρόμο, με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση καλούμε τη νεολαία να αγκαλιάσει το υπόλοιπο εξάμηνο αγωνιστικό πρόγραμμα του ΠΑΜΕ. Να κάνουμε καθημερινό στόχο πάλης την οργάνωση της εργαζόμενης νεολαίας στα σωματεία και την ενίσχυση των αγωνιστικών ταξικών δυνάμεων.

Συμμετέχουμε μαζικά στα αντιπολεμικά συλλαλητήρια στις 15 Φλεβάρη σε ολόκληρη τη χώρα, ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των ΗΠΑ, της ΕΕ κατά του λαού του Ιράκ.

Συμμετέχουμε μαζί με τη σπουδαστική, φοιτητική και μαθητική νεολαία στις διαδηλώσεις 1- 2 Μάρτη για την Παιδεία.

Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας που κήρυξε το ΠΑΜΕ για τις 20 Μάρτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ