Παρασκευή 7 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ψηφίζουν από 12 μέχρι και 20 του Φλεβάρη

Από τις 12 μέχρι και τις 20 του Φλεβάρη θα διεξαχθούν οι εκλογές στο Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης. Οι οικοδόμοι του νομού καλούνται με τη συμμετοχή τους στις εκλογές να συμβάλουν στην προσπάθεια για συνδικάτο μαζικό και αποτελεσματικό στους αγώνες για τη λύση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Με την ψήφο τους κι αυτή τη φορά, δηλώνουν στελέχη της παράταξης «Ταξική Ενότητα», οι οικοδόμοι θα στείλουν μήνυμα αντίστασης και καταδίκης της συναινετικής πολιτικής της γραφειοκρατικής πλειοψηφίας των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ - ΕΚΘ, που εξασφαλίζουν καριέρα και πολιτικό μέλλον με το ξεπούλημα των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης.

Βασικός στόχος της «Ταξικής Ενότητας» σ' αυτές τις εκλογές είναι να ψηφίσει η πλειοψηφία των μελών του συνδικάτου. Φυσικά στόχος παραμένει η παραπέρα ενίσχυση των θέσεων της «Ταξικής Ενότητας» και η ισχυροποίηση τής εκπροσώπησής της στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και στην Ομοσπονδία.

Οι εκλογές για τα Παραρτήματα Εύοσμου, Σταυρούπολης, Αμπελοκήπων, Νεάπολης, Τούμπας, Καλαμαριάς, Ανατολικών Συνοικιών και Κέντρου θα διεξαχθούν στα γραφεία των Παραρτημάτων από 12 μέχρι 14 του Φλεβάρη και από 17 μέχρι 20 του Φλεβάρη, από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ. Το Σάββατο 15 και Κυριακή 16 του Φλεβάρη από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Για τα Παραρτήματα Λαγυνών, Χαλάστρας, Κορδελιού και Κουφαλίων, στα γραφεία των Παραρτημάτων από 12 μέχρι 14 του Φλεβάρη, από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ. Το Σάββατο 15 και Κυριακή 16 του Φλεβάρη από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Για το Παράρτημα Καλοχωρίου στα γραφεία του Παραρτήματος το Σάββατο 15 και Κυριακή 16 του Φλεβάρη, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Για τα Παραρτήματα: Αγίου Αθανασίου, στο Δημαρχείο στις 15 και 16 του Φλεβάρη. Θέρμης στον Πολιτιστικό Σύλλογο στις 15 και 16 του Φλεβάρη. Επανωμής στη βιβλιοθήκη το Σάββατο και Κυριακή 15 και 16 του Φλεβάρη. Ιωνίας στο Πνευματικό Κέντρο στις 15 και 16 του Φλεβάρη. Ασβεστοχωρίου στο Πνευματικό Κέντρο στις 15 και 16 του Φλεβάρη. Πολίχνης στο Πνευματικό Κέντρο 15 και 16 του Φλεβάρη από 9 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ. Μετεώρων στο Πνευματικό Κέντρο στις 16 Φλεβάρη από 9 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ.

Τα χωριά θα ψηφίζουν στα Κεντρικά Γραφεία, Σουρή 2 θεσσαλονίκη, από 12 μέχρι και 20 του Φλεβάρη.

Για να ψηφίσουν τα μέλη του συνδικάτου χρειάζεται να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο ασθενείας, την αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ