Παρασκευή 28 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
  • Τα Κεντρικά της ΠΕΑΕΑ διοργανώνουν τη χρονιάτικη συνεστίασή τους την Κυριακή 2 Μάρτη, ώρα 12 μ., στο κέντρο «ΚΙΒΩΤΟΣ» (πρώην «Καστέλο») - Καυτατζόγλου και Ράλλη 26, στα Πατήσια. Προσκλήσεις στα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ, και στα κεντρικά γραφεία (Μαυροματαίων 12, 2ος όροφος, τηλέφωνο: 210.8831.368).
  • Το Παράρτημα Τούμπας πραγματοποιεί συνέλευση την Κυριακή 2 Μάρτη, ώρα 10 το πρωί, στην οδό Μεγακλέους 19. Θα ακολουθήσει γιορτή προς τιμήν των 60 χρόνων από την ίδρυση της ΕΠΟΝ και για την επέτειο ίδρυσης του ηρωικού Κόκκινου Στρατού, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
  • Το Παράρτημα Αργυρούπολης της ΠΕΑΕΑ πραγματοποιεί εκλογοαπολογιστική συνέλευση, την Κυριακή 2 Μάρτη, στα γραφεία της Ενωσης (Μαρίνου Γερουλάνου 25, στην Αργυρούπολη).
  • To ΔΣ της ΠΕΑΕΑ, στις 5 Μάρτη, διοργανώνει, επίσης εκδήλωση στην πλατεία Κοραή προς τιμήν της μεγαλειώδους διαδήλωσης που ματαίωσε την επιστράτευση την περίοδο της Κατοχής.
  • Η ΠΕΚΑΜ (Μακρονησιώτες), ο Δήμος Λαυρίου και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ, διοργανώνουν, την Κυριακή 9 Μάρτη 2.2.2003, ώρα 10.30 π.μ., στο Λαύριο μπροστά στο χώρο του μνημείου, εκδήλωση τιμής στους ηρωικούς νεκρούς και όλους τους αγωνιστές και αγωνίστριες της Μακρονήσου. Πούλμαν θα ξεκινήσει από την πλατεία Κάνιγγος ώρα 7.45 μ.μ., την ίδια μέρα.
  • Την ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευσή του πραγματοποιεί το Παράρτημα Μενιδίου της ΠΕΑΕΑ, την Κυριακή 9 Μάρτη και ώρα 11 π.μ., στο χώρο εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ