Σάββατο 15 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΤΡΑ
Εκστρατεία παραπλάνησης των αγροτών

Να πείσει για τις αγαθές προθέσεις της σε ό,τι αφορά τα μεγάλα προβλήματα της μικρομεσαίας αγροτιάς, θα επιχειρήσει η κυβέρνηση, στην περιφερειακή συνδιάσκεψη αγροτικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που θα γίνει σήμερα στην Πάτρα, με τη συμμετοχή της ηγεσίας του υπουργείου Γεωργίας (Γ. Δρυ, Β. Αργύρη, Φ. Χατζημιχάλη), αλλά και του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Κώστα Λαλιώτη.

Τον προφανή σκοπό της επίσκεψης του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και του κυβερνητικού επιτελείου που ευθύνονται για τα δεινά της μικρομεσαίας αγροτιάς καταγγέλλει, με ανακοίνωσή της, η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση Αχαΐας, η οποία επισημαίνει: «Ερχονται σε μια περίοδο, που η φτώχεια και η εξαθλίωση για τη μικρομεσαία αγροτιά είναι περισσότερη από ποτέ. Μαζί τους θα είναι όλη η ξεπουλημένη και νόθα ηγεσία του συνδικαλιστικού αγροτικού κινήματος και οι μανδαρίνοι των κρατικών οργανισμών με τους παχυλούς μισθούς», για να συμπληρώσει: «Στις μέρες μας, με τις πλάτες της κυβέρνησης και της ΕΕ, η εκμετάλλευσή μας από τους εμποροβιομηχάνους και τις πολυεθνικές έχει πάρει προκλητικές διαστάσεις και οι τιμές των αγροτικών προϊόντων είναι εξευτελιστικές».

Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση σας καλεί να τους γυρίσετε την πλάτη. Δεν μπορεί να περιμένουμε τίποτα απ' αυτούς που έχουν την κεντρική ευθύνη για το ξεκλήρισμά μας. Μαζί με τα άλλα λαϊκά στρώματα θα πρέπει να παλέψουμε για να δημιουργηθούν οι πολιτικές προϋποθέσεις εφαρμογής φιλοαγροτικής πολιτικής, που θα διασφαλίζει το αγροτικό εισόδημα και θα καλύπτει τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες του λαού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ