Παρασκευή 4 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ- ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Το πρώτο τρόπαιο

Στη Λάρισα στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον των φίλων του μπάσκετ όπου θα διεξαχθεί το φάιναλ φορ του Κυπέλλου και θα αναδείξει τον πρώτο τροπαιούχο της χρονιάς στο άθλημα. Τέσσερις ομάδες, Παναθηναϊκός, Ηράκλειο, Αρης και Μακεδονικός, στους σημερινούς ημιτελικούς θα διεκδικήσουν το εισιτήριο της πρόκρισης στο μεγάλο τελικό έχοντας κοινό όνειρο την κατάκτηση του Κυπέλλου. Σίγουρα το λογικό φαβορί παραμένει ο Παναθηναϊκός αλλά όπως έχει δείξει η ιστορία του θεσμού τα πάντα μπορούν να συμβούν.

ΑΡΗΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (17.00)

Η μονομαχία των Μακεδόνων ανοίγει την αυλαία της διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» της Κοζάνης ποντάρουν πολλά στην τύχη του πρωτάρη αφού για πρώτη φορά φθάνουν μέχρι εδώ αλλά και στον ενθουσιασμό που επικρατεί στην ομάδα από τη συμμετοχή και μόνο στη διοργάνωση. Ενας από τους πλέον έμπειρους παίκτες της ομάδας, ο Δημήτρης Παπανικολάου, χαρακτηρίζει πρόκληση για το σύλλογό του τη συμμετοχή και τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του δηλώνουν έτοιμοι για το καλύτερο. Απέναντι στον πρωτάρη πάντως θα βρεθεί το άκρως αντίθετο. Ο πιο πολυνίκης σύλλογος στην ιστορία του θεσμού (μαζί με τον Ολυμπιακό) ο Αρης, που φαίνεται να είναι έτοιμος για επιστροφή στις επιτυχίες. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και όλο το βάρος το έχει ρίξει στην επανένταξη του Σόλομον που έχει να αγωνιστεί ένα μήνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ (21.00)

Σαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ρεφάρουν το σχεδόν σίγουρο αποκλεισμό τους από την Ευρωλίγκα, βλέπουν την κατάκτηση του Κυπέλλου οι παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης. Οι «πράσινοι» έχουν ολοκληρώσει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους, αφού τα δύο μικροπροβλήματα που παρουσιάστηκαν με τον Μπαλογιάννη και τον Μακ Ντόναλντ ξεπεράστηκαν γρήγορα. Μπορεί στον ημιτελικό να έχουν κληρωθεί με τον Παναθηναϊκό, αλλά κανένας από την ομάδα της Κρήτης δεν κρύβει την επιθυμία του να κάνει φέτος το μεγάλο... μπαμ. Στην αντίπερα όχθη οι Κρητικοί είχαν την ατυχία να κληρωθούν στον ημιτελικό με το φαβορί της διοργάνωσης. Παρ' όλα αυτά βρίσκονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους να διεκδικούν κάποιον τίτλο και είναι σίγουρο ότι δε θ' αφήσουν εύκολα την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και όλοι περιμένουν πλέον το τζάμπολ του αγώνα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ημιτελικός «αιωνίων» στον ορίζοντα (2023-01-13 00:00:00.0)
Σε ρυθμούς ευρωπαϊκού (2009-10-17 00:00:00.0)
Χωρίς εκπλήξεις (2006-01-17 00:00:00.0)
Βγήκαν τα ζευγάρια (2004-01-09 00:00:00.0)
Επίκεντρο η Θεσσαλονίκη (2002-02-24 00:00:00.0)
Ντέρμπι στα ημιτελικά (2001-02-02 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ