Σάββατο 26 Απρίλη 2003 - Κυριακή 27 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... η στάση των δικομματικών εταίρων

Με ένοχη σιωπή αντιμετώπισε η κυβέρνηση τα όσα είπε ο διοικητής της ΤτΕ. Ακόμη και η αντίδραση του υπουργείου Εργασίας, σχετικά με το Ασφαλιστικό, ήταν ολοφάνερα για την τιμή των όπλων και μόνο. «Αλλο η κυβέρνηση κι άλλο η Τράπεζα της Ελλάδας», διαμήνυσε το επιτελείο του κ. Ρέππα. Με άλλα λόγια, η κυβέρνηση μεθοδεύει, ήδη, τις σχετικές πολιτικές και την κλιμάκωση της επίθεσής της στα λαϊκά εισοδήματα και δικαιώματα, αλλά το κάνει με το δικό της τρόπο, μια και το κυβερνητικό «θάρρος» πρέπει να πάρει υπόψη του και τις εκλογικές ανάγκες...

Η ηγεσία της ΝΔ, όμως, ξεσπάθωσε. Η έκθεση του διοικητή της ΤτΕ δικαίωσε πλήρως τα όσα επίμονα επισημαίνει τόσον καιρό η ΝΔ, σημείωσε με δηλώσεις του ο Δ. Σιούφας, γγ της κοινοβουλευτικής ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και δεν έχει άδικο. Πράγματι, αυτή είναι τόσα χρόνια η κριτική της ΝΔ στην κυβερνητική πολιτική. Δε διαφωνεί με την κατεύθυνση, αλλά θέλει περισσότερα, βαθύτερα και με πιο γρήγορους ρυθμούς αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα.

Ας πάρουν υπόψη τους τα παραπάνω οι εργαζόμενοι, μια και έχουμε μπει ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο και οι κάλπες μπορεί να στηθούν ανά πάσα στιγμή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ