Σάββατο 26 Απρίλη 2003 - Κυριακή 27 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Μιλιούνια» αγροτών στην Κέρκυρα

Μαζικό και δυναμικό αναμένεται το πανελλαδικό, παναγροτικό συλλαλητήριο κατά της αντιαγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που διοργανώνει η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση, (ΠΑΣΥ), στις 12 Μάη, στην Κέρκυρα, στη διάρκεια της Συνόδου Υπουργών Γεωργίας, που θα πραγματοποιηθεί στο νησί. Η προοπτική αυτής της επιτυχίας φαίνεται ότι ανησυχεί σφόδρα την κυβέρνηση, η οποία ψάχνει να μάθει από τώρα πόσος κόσμος θα φτάσει στην Κέρκυρα, ώστε να λάβει τα κατάλληλα μέτρα.

Στο πλαίσιο αυτής της αγωνιώδους αναζήτησης πληροφοριών, αστυνομικοί έφτασαν να απευθύνονται ακόμα και σε οργανώσεις του ΚΚΕ στη Θεσσαλία, ζητώντας να μάθουν πόσοι αγρότες και πώς θα πάνε στο συλλαλητήριο.

Βεβαίως, απάντηση οι αστυνομικοί δεν πήραν - οι σύντροφοι στους οποίους απευθύνθηκαν, τους «σιχτίρισαν» - αλλά πληροφορούμε εμείς την κυβέρνηση, ότι στην Κέρκυρα θα φτάσουν «μιλιούνια» αγροτών από τη Θεσσαλία κι ολόκληρη την Ελλάδα. Και θα πάνε εκεί, για να δηλώσουν την αγωνιστική αντίθεσή τους σε μια πολιτική που ξεκληρίζει τη μικρομεσαία αγροτιά, ώστε να συγκεντρωθεί η γη στα χέρια λίγων μεγαλοαγροτών κι επιχειρηματιών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ