Σάββατο 4 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΝΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Κάλεσμα Γενικής Συνέλευσης

Την πραγματοποίηση απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης στις 8 Δεκέμβρη, 5 το απόγεμα, αποφάσισε η διοίκηση της Ενωσης Ηλεκτροτεχνιτών Νομού Αττικής. Η συνέλευση θα γίνει στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (Γ` Σεπτεμβρίου 48β) στο 2ο όροφο.

Τα θέματα που θα συζητηθούν στη Γενική Συνέλευση είναι: Ο διοικητικός απολογισμός και το πρόγραμμα δράσης. Ο οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός. Η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.

Στην πρόσκλησή του, το σωματείο τονίζει ότι «η συμμετοχή όλων μας στη ζωή και τη δράση του σωματείου είναι καθοριστικής σημασίας υπόθεση. Οι πολιτικές, που εφαρμόζονται από τις ΟΝΕδίτικες κυβερνήσεις, καθιστούν τους εργαζόμενους μόνιμα υποζύγια, αντίθετα, το μεγάλο κεφάλαιο απολαμβάνει τεράστια κέρδη».

Η διοίκηση τονίζει ακόμη ότι «τα προβλήματα στους χώρους δουλιάς οξύνονται και, αντί για τη λύση τους, έχουμε μια ολομέτωπη επίθεση σε όλα μας τα δικαιώματα, εργασιακά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας κατάντησαν βοηθήματα, σε πολλούς χώρους δεν εφαρμόζονται, η φτώχεια και η ανεργία μεγαλώνουν».

Τέλος, σημειώνεται: «Αν δεν αντισταθούμε σήμερα, τίποτα καλό να μην περιμένει κανείς αύριο ότι θα γίνει, στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε την αρνητική κατάσταση που ζούμε. Με τους αγώνες μας, μπορούμε να βάλουμε φρένο στις αντιλαϊκές πολιτικές, να διεκδικήσουμε λύση στα προβλήματά μας, απαιτώντας τώρα φιλολαϊκές λύσεις και πολιτικές προς όφελός μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ