Τρίτη 27 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΝΕΟΛΑΙΑ
Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ

Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο γραμματέας της ΚΝΕ

Στη Φιλοσοφική Σχολή της Θεσσαλονίκης θα μιλήσει αύριο Τετάρτη ο Θέμης Γκιώνης, γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, σε εκδήλωση της οργάνωσης στο πλαίσιο του 29ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που θα είναι αφιερωμένη στην ανάγκη αλληλεγγύης στη σοσιαλιστική Κούβα. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα και θα περιλαμβάνει ποικίλες εκθέσεις και κινηματογραφικές προβολές. Αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε πολλές ακόμα σχολές αυτό το διάστημα και συγκεκριμένα:

  • Αύριο Τετάρτη:

- Στα ΤΕΦΑΑ, με θέμα τον εθελοντισμό και ομιλητή τον Α. Καργόπουλο, μέλος του Γραφείου Σπουδάζουσας Αθήνας του ΚΚΕ.

  • Διήμερα Τετάρτη - Πέμπτη:

- Η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ Χαλκίδας, στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ, με θέμα την πρώτη μέρα «Επικαιρότητα του σοσιαλισμού - αλληλεγγύη στη σοσιαλιστική Κούβα» και προβολή της ταινίας «Ζ» του Κ. Γαβρά και τη δεύτερη μέρα «Ο ρόλος της ιμπεριαλιστικής ΕΕ και η απάντηση των λαών» και συναυλία.

- Η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ Λαμίας στο χώρο του ΤΕΙ, όπου την πρώτη μέρα στις 12 το μεσημέρι θα μιλήσει ο Τάσος Χρονάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ, για το ρόλο της ΕΕ και την Ελληνική Προεδρία και θ' ακολουθήσει βιντεοπροβολή για την Κούβα. Τη δεύτερη μέρα στις 12 το μεσημέρι θα προβληθεί η ταινία «Ζ» και θ' ακολουθήσει συναυλία.

  • Την Πέμπτη 29/5:

- Η Τομεακή Οργάνωση Παντείου, με θέμα ιμπεριαλισμός και ευρωπαϊκή ολοκλήρωση (Διεύρυνση και οι πρόσφατες εξελίξεις στην ΕΕ), στη 1 το μεσημέρι, στο Γυάλινο Κτίριο, θα μιλήσει ο Κ. Αλυσσανδράκης, ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η Τομεακή Οργάνωση Πολυτεχνείου, με θέμα την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ και ομιλητή τον Ορέστη Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η Οργάνωση ΤΕΙ Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ με θέμα «Αλληλεγγύη στο νησί της Επανάστασης. Η Κούβα μας δείχνει το δρόμο» στις 12 το μεσημέρι, στο μικρό αμφιθέατρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσει ο Νίκος Κούρος, μέλος του γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Στην εκδήλωση θα προβληθεί η ταινία «Τσε» και θα ακολουθήσει συναυλία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ