Τρίτη 27 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 40
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Συγκεντρώσεις ενημέρωσης του λαού

Συγκέντρωση ενημέρωσης του λαού της Νίκαιας για την πορεία εκτέλεσης των απαραίτητων έργων αναβάθμισης της πόλης και της ποιότητας ζωής των κατοίκων, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στην πλατεία Παιδικής Στέγης, με πρωτοβουλία του δημάρχου, Στέλιου Μπενετάτου.

Ο δήμαρχος στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι για τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η πόλη δεν υπάρχουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις από την κυβέρνηση πως θα υλοποιηθούν, σε αντίθεση με τις εξαγγελίες της για τα πολυδιαφημιζόμενα Ολυμπιακά έργα και κατήγγειλε την καθυστέρηση συγκεκριμένων έργων όπως, την ανάπλαση της πλατείας Κουμπάκη και την κατασκευή σχολικού κτιρίου στο χώρο του «Ηράκλειτου» και του 11 Γυμνασίου Νίκαιας. Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα, τόνισε, για την ανάπλαση της περιοχής των Ασπρων Χωμάτων είναι σε αναμονή καθώς και άλλων παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν στην προοπτική των Ολυμπιακών Αγώνων.

Τέλος, επισήμανε την ανάγκη να δοθεί λύση από την κυβέρνηση στο οικονομικό αδιέξοδο που βρίσκεται ο δήμος και να προχωρήσουν άμεσα όλα τα έργα που έχει ανάγκη η Νίκαια για να υπάρξει αναβάθμιση στην ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, εκπρόσωποι παραγωγικών και μαζικών φορέων και πλήθος κόσμου. Αύριο Τετάρτη θα γίνει ανάλογη συγκέντρωση για αντίστοιχα ζωτικά ζητήματα της πόλης, στην πλατεία Κουμπάκη (Σπάθας) στις 8 μ.μ. και την ερχόμενη Πέμπτη στην πλατεία Πράσινου Μύλου στα Ασπρα Χώματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ