Σάββατο 7 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 67
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ»
Να αλλάξουν οι συσχετισμοί στην ΕΣΕΕ

Σκληρή κριτική στην πλειοψηφία της διοίκησης της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) ασκεί η «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» (ΑΣΕ), χαρακτηρίζοντάς την «ένθερμο υποστηρικτή της οικονομίας της αγοράς».

Ενόψει της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΣΕΕ αύριο, Κυριακή 8 Ιούνη, η «Αγωνιστική Συνεργασία» επισημαίνει σε ανοιχτή επιστολή της ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα η πλειοψηφία «πρόβαλε αιτήματα από τη σκοπιά των συμφερόντων των μεγαλεμπόρων και των πολυεθνικών». Γι' αυτό και η παράταξη καταψήφισε τα πεπραγμένα της πλειοψηφίας, που υποστηρίζεται από τις παρατάξεις ΔΑΚΜΜΕ και ΠΑΣΚΕΒΕ στη σχετική συνεδρίαση του ΔΣ πριν από τη Συνέλευση.

Στην επιστολή της η ΑΣΕ τονίζει επίσης: «Από τα ίδια τα πράγματα, η λύση των προβλημάτων μας προϋποθέτει σύγκρουση με μεγάλα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα. Συνδέεται αναπόφευκτα με την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής. Χρειάζεται από την πλευρά μας να αναπτύξουμε πολύμορφους αγώνες, με συνέχεια, με συνεργασία και συντονισμό με τους επαγγελματοβιοτέχνες και τα άλλα λαϊκά στρώματα που υποφέρουν από αυτή την πολιτική».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ