Κυριακή 19 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι αυταπάτες...

Το μέλλον ξεκίνησε, λένε και ξαναλένε οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ, όπου βρεθούν κι όπου σταθούν, και μετά αραδιάζουν τα όσα πολλά και διάφορα τους έχουν εφοδιάσει τα «επικοινωνιακά» επιτελεία του κυβερνώντος κόμματος. Τόσα δισεκατομμύρια για κείνο, τόσα δισ. για τ' άλλο, όλα πάνε καλά και θα πάνε ακόμη καλύτερα, αρκεί το ΠΑΣΟΚ να παραμείνει στην κυβέρνηση και συνεχίσει την εφαρμογή της ίδιας και χειρότερης πολιτικής.

Και η ανεργία, που αυξήθηκε δραματικά και συνεχίζει την ανηφορική της πορεία; Οι φτωχοί, που γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι; Οι συνταξιούχοι, που «περνάνε» με τρεις κι εξήντα; Η ύπαιθρος, που μαραζώνει και οι μικρομεσαίοι αγρότες, που ξεκληρίζονται; Τα χάλια της παιδείας, της υγείας, της πρόνοιας, του ΙΚΑ, των νοσοκομείων και τόσα άλλα;

Οχι, όλ' αυτά δεν υπάρχουν, για τους υποψηφίους του κυβερνώντος κόμματος. Είναι απλώς ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Αν συμφωνείτε μαζί τους, ψηφίστε τους. Αν διαφωνείτε, όμως, τότε «μαυρίστε» τους και δώστε τη δύναμη της ψήφου σας στο ΚΚΕ, γιατί μόνον η δημιουργία ενός ισχυρού αντίπαλου δέους μπορεί να βάλει φρένο στην αντιλαϊκή κατηφόρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ