Τετάρτη 25 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τι «βλέπουν» στο ΣΥΝ

Γρηγοριάδης Κώστας

Πάντα πιστός στο δόγμα «αν η πραγματικότητα δε συμφωνεί μαζί μας, τόσο το χειρότερο γι' αυτή», ο Δ. Στρατούλης, στέλεχος του ΣΥΝ. Τούτη τη φορά, όμως, το παράκανε. Ισως, για να μετριάσει τη σε βάρος του κριτική, απ' όσους του χρεώνουν την οργανωτική αποτυχία των πολυδιαφημισμένων σχεδίων τους.

Ισχυρίζεται στη χθεσινή «Αυγή», λοιπόν, ότι στη Θεσσαλονίκη το Φόρουμ των ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ - γκρουπούσκουλων ήταν «ηγεμονικό πλειοψηφικό ρεύμα σε διάκριση από τα άλλα κινήματα και κυρίως από τη στάση του ΚΚΕ, που απλώς μετέφερε μέλη και φίλους του από όλη την Ελλάδα για την ώρα της διαδήλωσης».

Δε θα αναφέρουμε τι έκαναν οι δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές, που συσπειρώθηκαν γύρω από τη «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» και το ΠΑΜΕ, γιατί μπορεί να μην τα «είδε» ο Στρατούλης, τα έζησαν όμως η Θεσσαλονίκη και η Σιθωνία για τέσσερις μέρες. Δε μας ενδιαφέρει, επίσης, τι έγιναν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους για το σπάσιμο της «κόκκινης ζώνης». Ούτε τι απάντησε την Παρασκευή σε όσους «συντρόφους» του τον γιουχάιζαν στο Ν. Μαρμαρά, επειδή με τις επιλογές τους κατάντησαν «θεσμικοί». Αλλά δε ρώτησε και ένα Σαλονικιό, να του πει πώς είδε τα πράγματα; Δε διάβασε τις κυριακάτικες εφημερίδες της Θεσσαλονίκης; Ετσι, για να μην εκτίθεται, δηλαδή...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ