Πέμπτη 26 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΟΧΙ του ΚΑΣ για συναυλία

Δεν παραχωρεί τον περιβάλλοντα χώρο της Μονής Καισαριανής για την πραγματοποίηση των διήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Καισαριανής το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.

Στις 27 και 28/6, το «Αιολικό» Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου προγραμμάτιζε τη διοργάνωση μιας «Ελεγείας στη μνήμη του Μ. Χατζιδάκι» με τη συμμετοχή της Νένας Βενετσάνου, της Αλίκης Καγιαλόγλου, του Μίλτου Λογιάδη, του Βασίλη Γισδάκη, του Ηλία Λιούγκου και του Θόδωρου Κοτεπάνου. Στο πλαίσιο του αφιερώματος θα προβαλλόταν το βραβευμένο μουσικό ντοκιμαντέρ για την «ιέρεια» του Μ. Χατζιδάκι, Φλέρυ Νταντωνάκη, «Φλέρυ, η τρελή του Φεγγαριού» του Αντώνη Μποσκοΐτη.

Η πλειοψηφία του ΚΑΣ στηρίχτηκε στην αρνητική απόφαση του Δασαρχείου που επικαλείται κίνδυνο για το δάσος, άρα και για το ίδιο το μνημείο. Ωστόσο, στον ίδιο χώρο έχουν γίνει και άλλες συναυλίες, γεγονός που επικαλέστηκε η πρόεδρος του ΚΑΣ, Λίνα Μενδώνη, για να στηρίξει τη θετική ψήφο της για τη διοργάνωση της συναυλίας, αλλά τελικά μειοψήφησε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ