Παρασκευή 27 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«Βούτηξαν» στο κενό για να αποφύγουν τη σύλληψη!

Μια ιστορία που θα μπορούσε να είχε τελειώσει αλλιώς και όχι να στοίχιζε τη ζωή σε δύο νέους ανθρώπους - μπορεί και σε έναν ακόμα, που χαροπαλεύει σε νοσοκομείο της Αθήνας - συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο ξενοδοχείο «Σερραίον», της οδού Σοφοκλέους.

Συγκεκριμένα, στην Αστυνομία - όπως ανακοίνωσε η ίδια - έφτασαν πληροφορίες για σημαντική διακίνηση ηρωίνης στο εν λόγω ξενοδοχείο. Ενας αστυνομικός απ' το Τμήμα Ομονοίας και δύο ειδικοί φρουροί έφτασαν στο δωμάτιο 7, του 2ου ορόφου του ξενοδοχείου, και πραγματοποίησαν έφοδο στο προαναφερόμενο δωμάτιο. Πάντα σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις νεαροί Ιρακινοί, που βρίσκονταν μέσα, πανικοβλήθηκαν και προσπάθησαν να διαφύγουν απ' το μοναδικό παράθυρο του δωματίου, που «έβλεπε» στον ακάλυπτο χώρο. Το ύψος, ωστόσο, ήταν μεγαλύτερο των 10 μέτρων, με αποτέλεσμα ο 20χρονος Μ. Η. να χάσει επί τόπου τη ζωή του. Ο δεύτερος Ιρακινός, ο 22χρονος Μ. Α., υπέκυψε λίγο αργότερα, ενώ ο 21χρονος Σ. Α. νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι τρεις Ιρακινοί είχαν στην κατοχή τους 75 γραμμάρια ηρωίνης. Στο δωμάτιο όπου έγινε ο έλεγχος, βρέθηκε επίσης μια ζυγαριά ακριβείας και σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ