Παρασκευή 27 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΛΤΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ
Σκευωρία σε βάρος «ενοχλητικού» ταχυδρόμου

Καταγγελία της «Αγωνιστικής Ενότητας Ταχυδρόμων»

Μια πρωτοφανή σκευωρία σε βάρος του εργαζόμενου Ηλία Καλαμίδα που δουλεύει στο Ταχυδρομείο Πατησίων, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου των ταχυδρόμων Αθήνας, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η παράταξη «Αγωνιστική Ενότητα Ταχυδρόμων».

Συγκεκριμένα, η παράταξη καταγγέλλει ότι ο προϊστάμενος στο συγκεκριμένο ταχυδρομείο κ. Μπάκης υφάρπαξε κρυφά από το θυριδωτό τομέα του εργαζόμενου δεκάδες γράμματα ειδικής διαχείρισης και αφού ανάγκασε άλλον εργαζόμενο να τα διανείμει, εκ των υστέρων ανέφερε στη διοίκηση ψευδώς ότι ο Η. Καλαμίδας, που είναι και στέλεχος της «Αγωνιστικής Ενότητας», αρνήθηκε να τα μοιράσει. Το γεγονός καταδικάζει με ανακοίνωσή του και το Σωματείο Ταχυδρόμων Αθήνας.

«Η πρωτοφανής αυτή και δόλια ενέργεια σε βάρος του συναδέλφου - τονίζει η "Αγωνιστική Ενότητα" - είναι καθοδηγούμενη από διοικητικούς παράγοντες, από αυτούς που καλούσαν ομαδικά τους συναδέλφους του Ταχυδρομείου Πατησίων να απολογηθούν γιατί αγωνίστηκαν». Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης, η παράταξη τονίζει ότι αυτή η ενέργεια «φανερώνει και τις εκδικητικές προθέσεις της διοίκησης εις βάρος των συναδέλφων στο ταχυδρομείο για την πρόσφατη αγωνιστική τους δράση και τη συνεχή αντίστασή τους στα αντεργατικά μέτρα της διοίκησης».

Τέλος, η παράταξη υπογραμμίζει: «Απαιτούμε να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη σε βάρος του συναδέλφου Η. Καλαμίδα. Να απομακρυνθεί άμεσα από το Ταχυδρομείο ο συγκεκριμένος προϊστάμενος και να απαλλαγεί των διοικητικών του καθηκόντων. Να αναλάβει τις ευθύνες της η διοίκηση και να αποκαταστήσει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, τους ταχυδρόμους του Ταχυδρομείου Πατησίων και τον Η. Καλαμίδα. Καλούμε τα συνδικαλιστικά όργανα του χώρου μας έστω και τώρα να αντιδράσουν στον αυταρχικό κατήφορο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ