Σάββατο 5 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι μετεωρισμοί...

Γρηγοριάδης Κώστας

«ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΤΗΝ 4η ΙΟΥΛΙΟΥ», η νέα κυβέρνηση (σ.σ. μέρα εθνικής γιορτής των ΗΠΑ), με «λίγο απ' όλα» και τίποτε! Μια δόση Κοντογιαννόπουλου για το «κεντροδεξιόν» του πράγματος, συμπλήρωμα με ολίγον Μπίστη για την «κεντροαριστερά» και έτοιμος ο εκσυγχρονισμός! Τα συγχαρητήριά μας και ...βοήθειά τους.

Το κοινωνικό πρόσωπό της; Μα, ποιος άλλος, ο Κίμωνας Κουλούρης, που θα «πατάξει» την ακρίβεια, αναλαμβάνοντας το «Παρατηρητήριο Τιμών» στο υπουργείο Ανάπτυξης, μια και το «παλιό ΠΑΣΟΚ» υποτίθεται πως καταλαβαίνει τα «λαϊκά στρώματα» και τις αγωνίες τους. Μόνο, που η απελευθέρωση της αγοράς, οι «συμφωνίες κυρίων» και όλα τα σχετικά είναι το μόνο πραγματικό δεδομένο.

Προφανώς, ακόμη και αν υπήρχαν κάποιοι που έτρεφαν αυταπάτες, ότι «κάτι θα μπορούσε να αλλάξει», διαψεύστηκαν με το χειρότερο τρόπο. Ο,τι αλλάξει, θα είναι προς το χειρότερο και σε βάρος των εργαζομένων...

ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ, πάντως, κατηγορηματικά οι φήμες που έλεγαν ότι το χτεσινό «φλεγόμενο αντικείμενο», που παρατήρησαν τα ραντάρ της Αεροπορίας στον ελληνικό ουρανό έχει να κάνει με την είσοδο του Μπίστη στην κυβέρνηση και εγκαινιάζει μια «νέα εποχή» για τη χώρα.

Διαψεύδονται, επίσης, οι φήμες ότι το αντικείμενο εκτοξεύτηκε από τη Χαριλάου Τρικούπη ακριβώς την ώρα που ο Κώστας Λαλιώτης μάζευε τα προσωπικά του αντικείμενα από το γραφείο του γραμματέα.

Πιθανόν - λένε οι αστρολόγοι - να πρόκειται για «διάττοντα αστέρα», αλλά με όλα όσα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ και τα πρόσωπα που «πάνε κι έρχονται» στην πολιτική ζωή, πώς να τον ξεχωρίσει κανείς;

ΑΚΑΙΡΕΣ είναι, επίσης, οι ανησυχίες της Νέας Δημοκρατίας για επέκταση του ΠΑΣΟΚ στον κεντροδεξιό χώρο με την αποπομπή Λαλιώτη. Η ...τάση είναι διαπιστωμένη εδώ και πολύ καιρό και δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα του κομματικού μηχανισμού των κυβερνώντων.


Γρηγοριάδης Κώστας

Με την πολιτική τους έχει να κάνει, η οποία είναι ...άκρως ανταγωνιστική στις δεξιές και φιλελεύθερες επιλογές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ