Τετάρτη 16 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΟΚΑΝΑ
Απεργούν αύριο και μεθαύριο

Σε 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) αύριο, Πέμπτη και μεθαύριο, Παρασκευή, μετά από ομόφωνη απόφαση του Συλλόγου Εργαζομένων, αντιδρώντας έτσι στα συσσωρευμένα και χρόνια προβλήματα του Οργανισμού.

Αντιστεκόμενοι στο κλίμα τρομοκρατίας που επιχειρεί να επιβάλει η Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ και στην εκχώρηση οποιασδήποτε λειτουργίας του Οργανισμού σε ιδιώτη, οι εργαζόμενοι απαιτούν την ανάπτυξη πολύμορφων θεραπευτικών προγραμμάτων, ενίσχυση προσωπικού και υποδομών και διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού.

«Η Διοίκηση όχι μόνο αρνήθηκε το διάλογο μαζί μας, αλλά προχώρησε σε αποφάσεις για απολύσεις εργαζομένων, διαμορφώνοντας κλίμα αυταρχισμού και τρομοκρατίας», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων.

Κύρια αιτήματα του Συλλόγου είναι η δημιουργία Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας με τη συμμετοχή τους, η διαμόρφωση Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας που να εξασφαλίζουν την αξιοπρεπή διαβίωση των εργαζομένων, την ιδιαιτερότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρουν, καθώς και την επίλυση χρόνιων αιτημάτων. Παράλληλα, διεκδικούν τη συμμετοχή των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΑΝΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ