Πέμπτη 14 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης. Για τις αμέσως επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω:

Στη Μεσσηνία

Ενα πυκνό πρόγραμμα με συγκεντρώσεις σε χωριά του νομού υλοποιεί η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, φιλοδοξώντας να φτάσει πλατιά η πολιτική πρόταση του Κόμματος. Τις αμέσως επόμενες μέρες διοργανώνονται:

-- Το Σάββατο 16/8, στις 8μ.μ., στις 8μ.μ. στα χωριά Καρδαμύλη, Προάστιο, Εξωχώρι, Φοινικούντα, Μεθώνη, Ακριτοχώρι, Πύλος, Χανδρινός, Γλυφάδα.

-- Την Κυριακή 17/8, στις 8μ.μ., στα χωριά Χώρα, Αμπελόφυτο, Κορυφάσιο, Κορώνη, Βασιλίτσι, Χαρακοποιό, Ν. Κορώνη, Νομιτσής, Ρίγκλια, Νεοχώρι.

-- Τη Δευτέρα 18/8, στις 8μ.μ., στην έκθεση βιβλίου της Καλαμάτας θα περιοδεύσει ο Δημήτρης Τζαβάρας.

Στην Αχαΐα

-- Το Σάββατο 16/8, στις 8μ.μ., στο Μετόχι θα μιλήσει ο Γ. Χριστοδουλόπουλος, μέλος της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 17/8, στα χωριά Ριολός και Πέτα θα περιοδεύσει ο Γ. Χριστοδουλόπουλος.

-- Για τη Δευτέρα 18/8, διοργανώνεται περιοδεία και ομιλία στη Λάππα.

Σε Ναύπακτο - Μεσολόγγι

Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Αλυσσανδράκης θα περιοδεύσει σε Ναύπακτο και Μεσολόγγι την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Αυγούστου.

Στις 20/8 στις 12 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ της Ναυπάκτου στο ξενοδοχείο «Ναύπακτος». Στις 7μ.μ. θα μιλήσει σε πλατιά σύσκεψη οπαδών, φίλων και ψηφοφόρων του κόμματος στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Στις 21/8, στις 10 το πρωί, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στο Μεσολόγγι. Στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφτεί το Νομαρχιακό Νοσοκομείο Μεσολογγίου και στις 12.30 θα μιλήσει σε σύσκεψη των εργαζομένων του νοσοκομείου.

Στην Εύβοια

Η ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ διοργανώνει τις παρακάτω συγκεντρώσεις:

-- Την Τετάρτη 20/8, στις 8.30μ.μ., στην πλατεία Ασμηνίου θα μιλήσει ο Θανάσης Παππάς, γραμματέας της ΝΕ.

-- Την Πέμπτη 21/8, στις 8.30μ.μ., στην πλατεία Ηρώων Νέας Λαμψάκου θα μιλήσει η Σοφία Ντούρου, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Εύβοιας και νομαρχιακή σύμβουλος.

-- Την Παρασκευή 22/8, στις 8.15μ.μ., στην πλατεία Καθενών του Δήμου Διρφύων θα μιλήσει ο Γιώργος Παντελής, μέλος της ΝΕ Εύβοιας.

-- Την Κυριακή 24/8, στις 8.30μ.μ., συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην παραλία των Λουτρών Αιδηψού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ