Σάββατο 30 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΔΙΕΘΝΗ
ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΠΑΡΙΣΙ.-- Περισσότερα από 11.435 είναι τα θύματα του καύσωνα στη Γαλλία σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που έδωσε χτες το γαλλικό υπουργείο Υγείας.

ΑΜΠΙΤΖΑΝ.-- Μπαράζ συλλήψεων δεκάδων πρώην αξιωματούχων πραγματοποιούν οι Γάλλοι στρατιώτες σε συνεργασία με την (ευνοούμενη του Παρισιού) κυβέρνηση του Προέδρου της Ακτής Ελεφαντοστού Λόρεντ Γκμπάγκμπο, επιχειρώντας, όπως αναφέρουν, την εξάρθρωση οργάνωσης που σχεδίαζε τη δολοφονία του Προέδρου της συγκεκριμένης αφρικανικής χώρας.

ΜΑΪΑΜΙ-- Σταμάτησαν χτες επί ώρες όλες οι εργασίες στο, μεγάλης εμπορικής κίνησης, λιμάνι του Μαϊάμι μετά τη διαπίστωση επικίνδυνης διαρροής αμμωνίας...

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.-- Αρχές δίωξης κυβερνοδιαστημικού εγκλήματος στις ΗΠΑ αναγνώρισαν χτες έναν 18χρονο Αμερικανό ως υπεύθυνο για τη δημιουργία του προγράμματος ηλεκτρονικών ιών «LovSan» ή «Blaster», το οποίο ήταν μεταξύ αυτών που προ ημερών προκάλεσαν τεράστια προβλήματα στο Ιντερνετ.

ΚΑΜΠΕΡΑ.-- Η αυστραλέζικη εταιρία κατασκευής όπλων «Μέταλ Στορμ» και το Τεχνολογικό Ιδρυμα του Ν. Τζέρσεϊ των ΗΠΑ υπέγραψαν χτες συμφωνία για την παραγωγή «έξυπνων πιστολιών» που θα μπορούν να πυροδοτηθούν μόνον από τους νόμιμους κατόχους τους...

ΤΙΡΑΝΑ.-- Αδεια λειτουργίας σε μία ακόμη ιδιωτική τράπεζα έδωσε χτες η κεντρική τράπεζα της Αλβανίας. Η «Μπάνκα Πουπουλόρε» είναι η δεύτερη που λειτουργεί στη χώρα και ξεκινά με αποθεματικό 5,75 εκατομμυρίων δολαρίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ