Πέμπτη 2 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΡΗΣ 57-59
Νίκη στις λεπτομέρειες

Μπορεί το θέαμα να έλειψε από τον αγώνα του Ιβανωφείου όπου ο Αρης πήρε την πρόκριση στο φάιναλ φορ επικρατώντας του Ηρακλή με 59-57 αλλά αυτό ίσως να ήταν το μόνο που δεν είχε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Αγωνία υπήρχε, οι δυο ομάδες πάλευαν στα ίσια μέχρι το τελευταίο λεπτό και η δίψα για τη νίκη περίσσευε. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού καμιά από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να ξεφύγει με σπουδαία διαφορά στο σκορ και όλα κρίθηκαν στο τέλος. Μπορεί ο Αρης να είχε ελαφρό προβάδισμα χάρις στις ενέργειες των Κόμματου και Στακ (52-54, 54-57) όμως οι γηπεδούχοι με τους Παυλίδη και Διαμαντίδη κατάφερναν να μένουν σε απόσταση αναπνοής. Σε γενικές γραμμές οι νικητές επέδειξαν για άλλη μια φορά ένα ομαδικό τρόπο παιχνιδιού που κύριος άξονάς του είναι η πολύ καλή περιφέρεια. Στην αντίπερα όχθη ο «γηραιός» φάνηκε να στηρίζεται πολύ στη δουλιά του Διαμαντίδη που ομολογουμένως έκανε πολλά. Παρ' όλα αυτά στο τελευταίο δευτερόλεπτο, έγινε ο... μοιραίος παίκτης για την ομάδα του αστοχώντας στο τρίποντο που θα μπορούσε να τους είχε δώσει τη νίκη.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπάκναλ 4, Μιλόσεβιτς, Καλαϊτζίδης, Διαμαντίδης 20, Παπαδόπουλος 8, Κούβελας 2, Δέδες, Παυλίδης 17 (2), Ηλιάδης 6 (1), Σφέικος, Αποστολίδης.

ΑΡΗΣ: Μπέιλι 13 (1), Κόμματος 21 (4), Στακ 10 (1), Λικχολίτοφ, Νίκιλα 2, Ορφανός, Λάππας, Ραΐσεβιτς, Κυρίτσης, Βεττούλας 5, Γκολντγουάιρ 8 (2).

  • Μετά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού, ο Απόλλωνας Πάτρας ολοκλήρωσε χτες τη σπουδαία πορεία του στη διοργάνωση σφραγίζοντας το εισιτήριο της πρόκρισης στο φάιναλ φορ του φετινού Κυπέλλου. Οι Πατρινοί πέρασαν νικηφόρα και από τη Φιλαδέλφεια νικώντας τον Ιωνικό με 81-74. Την τετράδα του φάιναλ φορ συμπλήρωσε το Περιστέρι που αν και δύσκολα επικράτησε του Μακεδονικού με 59-57.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ