Σάββατο 11 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εικαστικές εκφράσεις

Εργο της Κ. Κυπριώτη
Εργο της Κ. Κυπριώτη
Εγκαινιάζεται στις 15 Οκτωβρίου (8 μ.μ.), στην «Αίθουσα Τέχνης Αθηνών» (Γλύκωνος 4), έκθεση έργων του Νίκου Μακαρούνα. Πρόκειται για την πρόσφατη εικαστική του δημιουργία, στην οποία φιλοξενούνται εγκαταστάσεις με τίτλο «Εγώ». Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 8 Νοεμβρίου.

Τη διερεύνηση των δύο βασικών στοιχείων που συντελούν το ζωγραφικό πίνακα, το ξύλινο τελάρο και τον επιζωγραφισμένο καμβά, επιχειρεί στην τρίτη ατομική του έκθεση ο Γιάννης Σκαλτσάς. Η έκθεση εγκαινιάζεται στις 13 Οκτωβρίου στην γκαλερί «7» (Ζαλοκώστα 7) και θα διαρκέσει έως τις 31 Οκτωβρίου.

«Τοπιογραφίες» είναι ο τίτλος της έκθεσης της Κατερίνας Κυπριώτη, που εγκαινιάζεται στις 22 Οκτωβρίου στην αίθουσα τέχνης «Εποχές» (Κηφισίας 263, Κηφισιά). Θα εκτεθούν 30 συνολικά πίνακες, δουλιά των τελευταίων πέντε χρόνων, με θέματα από τη γενέτειρά της, την Πελοπόννησο.

«Τελετουργία του γυμνού», είναι ο τίτλος της έκθεσης έργων του Δημοσθένη Καζάκου, που φιλοξενείται έως τις 26 Οκτωβρίου στο Κέντρο Τέχνης «Πανταζίδης» (Στασινού 8α, Στάδιο). Πρόκειται για μία σειρά 50 συνολικά ζωγραφικών έργων και σχεδίων, με βασικό θέμα το γυμνό.

Στις 22 Οκτωβρίου (8μ.μ.) εγκαινιάζεται στην αίθουσα τέχνης «Μέδουσα» (Ξενοκράτους 7), έκθεση έργων των: Γιώργου Γυπαράκη, Αννίτας Ξάνθου, Νάκη Ταστσιόγλου. Τίτλος της: «Ψέματα και αλήθειες».

Ζωγραφική και κατασκευές, παρουσιάζει η Ανια Καλλίδη, στην έκθεση που εγκαινιάζεται στις 19 Οκτωβρίου (6 μ.μ.), στον εκθεσιακό χώρο «2+1» της Κίνησης Πολιτών Υμηττού. Θα διαρκέσει έως τις 8 Νοεμβρίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ