Τρίτη 14 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Κυανέρυθρος» ο Κορωνιός

Ηταν κρίμα ο πρώτος σκόρερ και πασέρ στην ιστορία της Α1 να μένει εκτός νυμφώνος δίχως μάλιστα ο ίδιος να έχει πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Κι από αυτή την άποψη ευτυχώς που ο Γιώργος Καλαφατάκης εκτίμησε πως ο Πανιώνιος χρειάζεται έναν ακόμα πλέι μέικερ και εισηγήθηκε την απόκτηση του Αγγελου Κορωνιού! Ο 34χρονος διεθνής γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στους κυανέρυθρους της Νέας Σμύρνης, μετά τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας οι δύο πλευρές χτες το μεσημέρι.

Εκείνο, πάντως, που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι ο Πανιώνιος έχει ήδη άλλους τέσσερις παίκτες σε αυτή τη θέση. Οι Φαλέκας, Μπαρλάς και Μαντζάνας είναι καθαρόαιμοι πλέι μέικερ, ενώ στην ίδια θέση μπορεί να παίξει και ο Κρίσταπς Βάλτερς. Κανένας, πάντως, εξ αυτών δεν έχει την εμπειρία και την αξία του Κορωνιού και πιθανότατα αυτός ήταν ο λόγος που ώθησε τον Γιώργο Καλαφατάκη στο να πάρει αυτή την απόφαση. Η αλήθεια είναι ότι ο Ελληνας τεχνικός αναζητούσε παίκτη για τη θέση «3», όπου υπάρχει μόνο ο Τζαννής Σταυρακόπουλος, ωστόσο δεν έβρισκε κάτι καλό και επέλεξε τελικά να ποντάρει στη δεδομένη αξία του Κορωνιού. Τούτο, πάντως, δε σημαίνει ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και «τριάρι», με παράλληλη αποπομπή κάποιου εκ των πολλών πλέι μέικερ. Για την ώρα, ωστόσο, άπαντες μένουν στις θέσεις τους.

Ο Κορωνιός θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τον Πανιώνιο και εφόσον διαπιστωθεί ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, θα κάνει το ντεμπούτο του με την κυανέρυθρη φανέλα στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ. Την ομάδα δηλαδή, στην οποία μεταπήδησε όταν άφησε το Περιστέρι και από την οποία έφυγε, για να παίξει πρώτα στον ΠΑΟΚ και μετά στο Μαρούσι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ