Τρίτη 14 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Ελπίδες πρόκρισης

Βατή είναι η κλήρωση των τεσσάρων ελληνικών ομάδων στην πρώτη προκριματική φάση του LEN Trophy. Η Βουλιαγμένη, ο Εθνικός, η Χίος και τα Χανιά κληρώθηκαν σε καλούς ομίλους και μπορούν να ελπίζουν σε πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Χίος, που θα φιλοξενήσει τον προκριματικό όμιλο στην έδρα της στις 24-26 Οκτώβρη, κληρώθηκε με αντιπάλους τη γαλλική Μαρσέιγ του Νίκολα Στάμενιτς, γνωστού από τη θητεία του στον πάγκο της Γλυφάδας και του Ολυμπιακού, τη γερμανική Νόικολν Βερολίνου και τη βελγική Κρόιτζλινγκεν.

Η Βουλιαγμένη, που αποκλείστηκε από την επόμενη φάση της Ευρωλίγκα και θα συνεχίσει στο LEN Trophy, θα δώσει τους αγώνες της στη γαλλική πόλη Μονπελιέ, όπου θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια ομάδα, τη ρωσική ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την ολλανδική Μπάρεντρεχ.

Ο Εθνικός, που επίσης μετέχει στο LEN Trophy, μετά την αποτυχία του να προκριθεί στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα, θα παίξει στη Μόσχα με αντιπάλους την τοπική Ντιναμό, τη βελγική Μουσκρόν και την ισπανική Μαρτιάνεθ.

Τα Χανιά, τέλος, θα παίξουν στην Ουγγαρία με αντιπάλους τη διοργανώτρια Ζέντες, τη γερμανική Ντούισμπουργκ και την ολλανδική Πόλαρ Μπέαρς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ