Τρίτη 14 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Ασχημο ξεκίνημα

Δεν τα κατάφερε ο Φίλιππος Βέροιας στην πρώτη ημέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε με 31-26 από την Ουγγρική Πικ Ζέγκεντ στο πλαίσιο του 5ου ομίλου και πλέον θα έχει δύσκολο έργο για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Με την ελληνική ομάδα αγωνίστηκαν οι: Μπενιάμινσον, Δέλιος, Σανίκης 10, Ιλες 1, Τούτσκιν 5, Βακάλης, Ατάβιν 1, Χατζηθανασίου, Τζιμούρτος 1, Καρυπίδης 3, Ριγανάς, Παπαδόπουλος 5, Γιούπης, Πρωτογέρης.

Με πολλές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, έφυγε το Σάββατο από την Πορτογαλία ο Πανελλήνιος. Η ελληνική ομάδα μπορεί να ηττήθηκε από τη Σαν Μπερνάρντο με 27-25 στην πόλη Αβέιρο, ωστόσο η μικρή διαφορά μπορεί να καλυφθεί στον επαναληπτικό που είναι προγραμματισμένος για το επόμενο Σάββατο.

Την ήττα γνώρισε και ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας στον πρώτο του αγώνα για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων στο χάντμπολ. Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε από τη Δανέζικη Γκογκ με 34-19 (ημ. 17-9) και πλέον θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση στον επαναληπτικό της Αθήνας. Τα τέρματα του Ιωνικού πέτυχαν οι: Μπακαούκας 2, Χίνης 1, Γεωργούδης 6, Κοκολοδημητράκης 4, Παπαδόπουλος 1, Δανήλος 1 και Ζαρλακούτης 4.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ