Τρίτη 14 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Ζητείται... ουσία

Στο Οσλο βρίσκεται από χτες το απόγευμα ο ΠΑΟΚ όπου την Τετάρτη (20.00) θα κληθεί να πετύχει κάτι που φαντάζει από εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο. Να ανατρέψει το εις βάρος του 0-1 από τον αγώνα της Τούμπας και να προκριθεί με αντίπαλο τη Λιν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. «Ελπίζω να έχουμε καλή απόδοση και να βρεθούμε σε καλή μέρα για να φτάσουμε στην πρόκριση» είπε κατά την αναχώρηση της αποστολής από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο Αγγελος Αναστασιάδης ο οποίος πήρε μαζί του τους Εγκωμίτη και Φουτσίνι παρά τους τραυματισμούς τους. «Θα κάνουμε ό,τι και στο πρώτο ματς. Σταθήκαμε και τότε στο ύψος μας, άσχετα από αυτά που εσείς (σ.σ. δημοσιογράφοι) είπατε και γράψατε. Απλώς μας έλειπε η ουσία. Ελπίζω αυτή τη φορά να την έχουμε και να γυρίσουμε χαρούμενοι» συμπλήρωσε ο τεχνικός του «Δικεφάλου».

Από τη μεριά των παικτών ο Αρμάντο Φουτσίνι αρκέστηκε να πει: «Θα πάμε εκεί να τα δώσουμε όλα, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε για την πρόκριση».

Οσον αφορά στον αντίπαλο, επανέλαβε εκείνα που είχε πει πριν και μετά το πρώτο ματς. «Είναι καλή και πειθαρχημένη ομάδα που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο». Εκτός των Εγκωμίτη και Φουτσίνι, και ο νεαρός Βαγγελής, επίσης με πρόβλημα τραυματισμού, συμπεριλήφθηκε στην 20μελή αποστολή. Οι υπόλοιποι που ταξίδεψαν στη Νορβηγία είναι οι εξής: Τοχούρογλου, Ατματσίδης, Μάρκος, Κούτσης, Χασιώτης, Κουτσόπουλος, Σαλπιγγίδης, Χάγκαν, Ουντέζε, Γιασεμάκης, Βοσκαρίδης, Βόκολος, Γιαννιτσανάκης, Καρυπίδης, Σπάσιτς, Θεοδωρίδης και Καραδήμος.

Σήμερα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί επί νορβηγικού εδάφους, ενώ μισή ώρα νωρίτερα ο Αναστασιάδης είναι προγραμματισμένο να μιλήσει στους Ελληνες, αλλά και στουε Νορβηγούς δημοσιογράφους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ